Video: Revitalizace vnitrobloku v Ostravě – Hrabové

Zdroj: Události v regionech (Ostrava) 3.4.2015.

Čas příspěvku 17:56 – 20:46 (viz zdroj) nebo samotná reportáž na Youtube:

Štítky:

2 Komentáře

  1. jnovotny říká:

    Tak tohle je síla. Konečně můžeme vidět, jaký je u nás bordel. Škoda je, že je chvíli po volbách a všichni zase zapomenou. ODS je všude v troskách, jen u nás získá 6 mandátů.

    Místostarosta Trávníček dává hlavu na špalek? Jako předseda místní ODS by měl jít příkladem, jako podnikatele ho chápu – je potřeba držet podnikatele a ne zájem občanů. Panu Slavíkovi tuším napsal – chci zachránit potápějící se loď. Myslím si, že zničil poslední záchrannou vestu.

    Docela by mě zajímalo, kolik lidí čte http://www.hrabova.info. Příjde mi, že do jeho vzniku jsme žili za zdí a teprve teď se probouzíme. Jen nevím, kolik lidí ještě spí.

    Pánové z http://www.hrabova.info, když ne nikdo jiný, tak alespoň já děkuji!

  2. Radomír Orkáč říká:

    Nevim, zda se jedna o recnickou otazku, nebo skutecny dotaz na “navstevnost.”, ale za posledni tyden je to takto:

    – nedele: 107 navstev
    – pondeli: 94 navstev
    – utery 105 navstev
    – streda: 107 navstev
    – ctvrtek: 123 navstev
    – patek: 140 navstev

    U nas je navstevnost sledovana “jednoznacne”, cili nejedna se o pocet ctenych/zobrazenych stranek, ale skutecnych navstev. Dokonce statistika uvadi i presny pocet uzivatelu za kazdy den. Tech je denne cca 80 (ruznych domacnosti/zarizeni).

    U webu obce ci blogu pana Slavika to bude odhadem prumerne 5x min.

    Cisla to jsou pekna, protoze ne kazdy cte zpravy kazdy den a pak si je precte v jeden den vsechny zpetne. Napriklad HL jsou cteny par dnu v mesici, pak uz jsou prakticky ignorovany:)

    Muze se ale jednat z moji strany o demagogii, proto jako zarucenou informaci berte uvedena cisla navstevnosti Hrabova.Info.

[email protected] [email protected]