Hledáme kamarády pro znevýhodněné děti z Hrabové a okolí

Rádi byste svůj volný čas investovali do něčeho, co má smysl? Naše organizace S.T.O.P., z.s. hledá do našich dobrovolnických programů, které jsou akreditovány MV ČR, nové dobrovolníky.

Hledáme kamarády pro děti z Hrabové a okolí, kteří by jim pomohli s přípravou do školy nebo trávením volného času. Každá darovaná hodina pomůže dětem ze znevýhodněného prostředí zlepšit jejich prospěch ve škole, zapojení ve školní výuce a sebevědomí.

Každá darovaná hodina pomůž

Každá darovaná hodina pomůže

Pokud byste věnovali svůj čas raději seniorům nebo handicapovaným, je možné se zapojit přes naše dobrovolnické centrum, v němž jsme vysílající organizací a spolupracujeme s organizacemi, které se zaměřují na práci s těmito klienty. Můžete tak těmto lidem, kteří se cítí občas sami, zpříjemnit den prostřednictvím volnočasových aktivit jako jsou procházky, hraní her, tancování, tvoření, povídání si nebo cokoliv jiného, co bude přinášet radost Vám i jim.

Dobrovolnická činnost otevírá nové zážitky, zkušenosti a přátelství. Dobrovolnictvím můžete také realizovat své vlastní nápady, se kterými Vám rádi pomůžeme.

Můžete lidem zpříjemnit den

Pokud Vás informace zaujaly a přemýšlíte o dobrovolnictví, neváhejte se nám ozvat na e-mail: [email protected] nebo telefonicky na 724 393 737, 775 993 465. Rádi Vám poskytneme bližší informace a zodpovíme veškeré Vaše otázky.

Více informací najdete na našich webových stránkách: www.sdruzeni-stop.cz nebo na facebooku: https://www.facebook.com/nastopku

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]