Pořízení a dovoz nákupu v Hrabové

Jako majitel společnosti FOFR kurýr nabízím své služby v oblasti dopravy již od roku 2013 a rád bych blíže představil službu u Vás v Hrabové – pořízení a dovoz nákupu. Tuto službu poskytuji po celé Ostravě a přímo v Hrabové si již několik pravidelných zákazníků nákupy objednává.

Tato služba Vám může ušetřit spoustu času i sil. Zajistíme jak samotný nákup ve Vámi zvoleném obchodě, tak i jeho dovoz až k Vám domů ke dveřím. O nic se nestaráte, pouze nákup objednáte – telefonicky, mailem, webovým formulářem, dohodneme se na termínu doručení a o zbytek se již postaráme my. Je to velmi jednoduché, vhodné pro občany, kteří nemají čas se zabývat nákupy, ale také pro lidi se sníženou pohybovou schopností či seniory. Zejména se vyplatí pro velké, těžké nákupy, se kterými si někteří lidé neporadí.

Mimo jiné nabízím také smluvní přepravu osob (odvoz seniorů k lékaři, dětí do školky, odvoz na letiště apod.) či nákladní přepravu dodávkou (dovoz nábytku, bílého zboží, stavebnin, odvoz nepotřebných věcí do sběrného dvora, drobné stěhování apod.)

Zároveň spolupracuji se spolkem TORALI, který je úzce spojen s Hrabovou a je tradičním účastníkem a spolupořadatelem místních akcí pro občany (stezka odvahy, Ukliďme Česko, Mikulášská, gulášfest či nedávno neckyáda). Hrabová mi je proto velmi blízká a mám to tady velmi rád.

Veškeré informace ohledně všech mnou poskytovaných služeb můžete nalézt na webových stránkách www.fofrkuryr.cz, nebo v případě dotazů neváhejte volat na č. 739 080 985 či psát na e-mail [email protected].

Neváhejte vyzkoušet službu, kterou zrovna potřebujete a přesvědčit se o tom, že je to velmi jednoduché a že vše funguje.

FOFR kurýr – Ing. Lukáš Mlýnek

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]