Mikulášská nadílka sklidila ve Smíšku úspěch

Paní Ivanská ze Smíšku si opět po roce připravila pro své malé cvičence mikulášskou nadílku. Program pro jednu skupinku, který trval přibližně 90 minut, navštívilo celkem neuvěřitelných 60 dětí (a skoro dvojnásobný počet rodičů), které pravidělně docházejí do mateřského centra na cvičení.

Děti soutěžily, zdobily stromeček, ale také si vyrobily čertíka, který se všem moc povedl;-) A asi proto se čertíka, který dorazil s Mikulášem a andělem vůbec nebály. Mikuláš u většiny z nich totiž budil větší respekt než čertík. Zlobilkové a nepořádníci byli vypsáni v knize hříchů a museli Mikuláši slíbit, že se polepší… Nadílku nakonec samozřejmě dostali všichni a andílek dětem přidal také malý dáreček…

Fotky jsou na Rajčeti…

Přestože Mikulášskou nadílku spolek pořádá již 10. rokem, ten letošní rok byl přece jen trošku náročnější, protože všechny děti se netradičně nadílky účastnily v jeden den.

Tímto děkujeme nejen Mikuláši, čertíkovi i andílkovi za to, že statečně vydrželi celých 9 hodin být v MC Smíšku, ale děkujeme úžasné a jedinečné paní Ivetě Ivanské, která svou činností prezentuje celou Hrabovou, do které k nám za ní jezdí rodiče s dětmi z dalekého okolí.

Paní Iveto, děkujeme!

 

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]