Instrukce před zítřejším lyžařským zájezdem

Zdravím všechny účastníky zájezdu, konaného dne 19.1. 2019. Jedeme do skiareálu Myšák, Malá Morávka. Odjezd je v 6.25 z točny autobusů na Šídlovci, areál začíná provoz v 8.30 hod, tak ať jsme tam včas. Vezměte si s sebou co uznáte za vhodné – svačinu, čaj, kdo potřebuje tak malou dečku do autobusu (dopravce se jmenuje Studený, ale tvrdí, že bude teplo).

V autobuse budu vybírat peníze na zakoupení celodeních skipasů, letos jsem nebyla až tak úspěšná s vyjednáváním ceny, takže dospělí jsou striktně od 15 do 63 let, cena včetně 100 Kč zálohy na čipovou kartu 650 Kč, děti od 6 do 14.99 let cena vč. zálohy 500 Kč osoba.

Připravte si drobné dle věkové skladby rodiny, ať se mi to vybírá lépe! Vezeme sebou jednoho účastníka, platícího si dopravu, cena dopravy tam i zpět je 172 Kč, vyberu taktéž v autobuse.

V 11.45 hod. jsem naplánovala závod rodičů a dětí s hromadným startem z vrchu od lanovky. Odměna za první místo: bezplatná doprava na příští zájezd na lyže. Odjezd plánuji na 16 hod., doma budeme kolem 18 hod.

Zbytek si povíme v autobuse, tak se těším Balu.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]