(FOTO) I přes špatné počasí se akce Pálení čarodějnic zdařila

Ještě zhruba dvě hodiny před začátkem prvního ročníku Pálení čarodějnic v Hrabové padaly z nebes trakaře (a to doslova) a organizátoři si mezi sebou nervózně psali/volali, zda akci (ne)zrušit. Hlavním organizátorem byl místní sbor dobrovolných hasičů a jejich starosta Jaroslav Mintěl vyslal všem jasný signál, kterým dal pálení čarodějnic zelenou: “Akce se koná za každého počasí, hasiči nebudou nic rušit!”.

Především program pro děti byl díky počasí negativně ovlivněn, ale tak už to bohužel bývá, když prší. J to říkám pořád… kde nefotí Hromádkovi, tam prší. Například v Žabni akci zrušili/odložili na poslední chvíli úplně. Když se však v Hrabové později počasí trochu umoudřilo, udělali jsme dokonce pro děti slibovaný malý táborák a asi se dá říct, že konec dobrý – všechno dobré!

Děkujeme výboru TJ SOKOL Hrabová za to, že umožnili akci v jejich areálu zrealizovat, Milanu Slívovi a jeho synům za ozvučení, komisi pro děti a mládež za program pro děti a samozřejmě našim hasičům, že po Neckyádě obnovili další místní tradici.

Reportážní fotky jsou na Google Photos:

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]