Neveřejná debata hrabovských zastupitelů s náměstkem hejtmana pro dopravu

Starosta Igor Trávníček na základě přání zastupitelů (Kelnarová, Ospalíková, Skalský) oslovil náměstka hejtmana pro dopravu, aby přijel za námi do Hrabové řešit místní problematiku v dopravě. Pan Unucka nás navštíví již příští týden v pondělí 29.7. 2019 a jsem si jistý, že naše zastupitelstvo ho požádá o pomoc s řešením:

  • Zrušení dálničního poplatku na silnici Místecká v úseku od Makra po Frýdek-Místek.
  • Výstavba protihlukových stěn na Místecké.
  • Výstavba kruhového objezdu u ČS PHM Shell na ul. Frýdecká.
  • Řešení neúnosné situace na Paskovské ulici.

Přestože se bude jednat o neveřejnou debatu ohledně dopravy v Hrabové, každý kdo šel v roce 2018 ke komunálním volbám má v Zastupitelstvu MOb Ostrava-Hrabová svého zástupce (zastupitele). Myslíte-li si, že by se měli zastupitelé zeptat pana náměstka i na něco jiného, než jsem uvedl výše, kontaktujte svého zastupitele. Emailový kontakt naleznete na stránkách obce www.ostrava-hrabova.cz.

Email zaslaný hrabovským zastupitelům starostou dne 22.7. 2019:

Vážení kolegové,

před měsícem, možná i dvěma, jsme se s p. Kelnarovou a p.Skalským dohodli, že navštívíme náměstka hejtmana pro dopravu pana Unucku. Pan náměstek navrhl, že přijede do Hrabové za námi – a to příští týden v pondělí  29.7.2019 v 16.00 hod.

Nechci z toho dělat veřejnou debatu, protože ty většinou uhnou od merita a zvrtnou se na řešení neřešitelného, či nepodstatného. Zvu ale všechny Vás – zastupitele obce, ať probereme dopravní situaci v Hrabové společně.

V případě zájmu prosím o potvrzení účasti.

S pozdravem

Igor Trávníček
starosta

Statutární město Ostrava
Městský obvod Hrabová

2 Komentáře

  1. Jan Dvořák říká:

    Aby nedošlo k mystifikaci: tato myšlenka se zrodila mezi členkami kontrolního výboru, a to více než před 2 měsíci.

  2. Radomír Orkáč říká:

    Aby nedošlo k mystifikaci, to o čem ty mluvíš, tak měla být schůzka s panem senátorem Nytrou a za další to byl společný návrh uvedených. Pokud si dobře všimneš, paní Ospalíkovou jsem do textu přidal já, protože o tom vím a z textu vidíš, že o tom nevěděl ani starosta. Taková jsou fakta, smiř se s tím.

    Mimochodem, starostovi to opakovaně řekl Jiří Skalský, protože s panem Nytrou měla schůzku dojednat paní Ospalíková, ale nepodařilo se jí to.

    Ještě mi dovol jednu faktickou poznámku (dostal se ke mně tvůj pomlouvačný text o cenzuře), tvé komentáře jsou označeny automatickým systémem jako spam a nejsou zobrazovány. Jelikož takových (především ruských) komentářů jsou týdně stovky (na hrabová.info se to nezobrazuje, takže to nikdo neví), neprocházím to a nechávám to na spolehlivém systému (detekci). Udělej si pořádek ve spolupráci s tvým poskytovatelem internetu, protože je pravděpodobné, že tvá IP adresa dělá v internetu neplechu.

    Všimni si průkazného textu, že “admin rozhodl, že nejde o spam”…

    https://www.hrabova.info/wp-content/uploads/2019/07/Snímek-obrazovky-2019-07-24-v-20.06.09.png

    Opatruj se, R.

[email protected] [email protected]