Kateřinský lampionový průvod – 23.11. 2019

Spolek TORALI Vás zve na Kateřinský lampionový průvod, který se uskuteční již tuto sobotu v 17:00 hod. Lampión si musí každý účastník zajistit sám. Sraz průvodu je v 17:00 hod. před moštárnou (naproti kostelíku sv. Kateřiny).

Program:

  • Sraz účastníků akce je tuto sobotu 23.11. 2019 v 17. hod u moštárny (viz mapy.cz)
  • Průvod projde po cestě přes parkoviště u kostelíku, čímž pomůže vytvořit podmínky pro “živé” časosběrné snímky manželů Hromádkových. Ti aktuálně připravuji video z různých nočních ostravských míst a díky průvodu se pokusí noční záběry našeho kostelíku trošku oživit.
  • Po focení se průvod přesune na “tradiční” místo k mostu na ulici K Nadjezdu, kde vypustíme 20 plovoucích lampionů štěstí se svíčkou. Plovoucí lampiony štěstí mají tvar lotosového květu a jsou vyrobeny z rýžového papíru. Na poslední chvíli se nám nepodařilo zakoupit více plovoucích lampionu, budeme tak muset ještě vymyslet, podle jakého “klíče” lampiony zdarma rozdáme – napadá Vás způsob? Vlastní plovoucí lampiony nebo vlastnoručně vytvořené lodičky jsou vítány!!!
  • S ohledem na vysokou trávu vedle potoku si na vypouštění plovoucích lampionů vemte vhodnou obuv, do vody však nemusíte vstupovat.
  • Všechny plovoucí lampiony budou na konci úseku z vody vytaženy! Upozorňujeme veřejnost, že létající lampiony štěstí se nebudou vypouštět – tato akce byla zrušena.

 

 

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]