Potřebujeme stále v Hrabové materiál na roušky?

Ano, stále ještě nemáme vyhráno a stále se šijí roušky dobrovolníky! Úřad sice roušky objednal na více místech, ale ty stále doručeny nejsou. Dnes ráno někdo daroval další materiál a nechal ho u bytu školníka. Děkuji! Už jsem ho předal tajemníkovi k další distribuci deseti seniorkám, které ho pro nás nastříhají.

Důrazně všechny žádám, abyste nechodili pro roušky přímo k osobám, které je šijí. Kontaktujte úřad, kterému jsou roušky primárně předávány k další distribuci potřebným.

Materiál nám můžete položit ve vchodě do bytu školníka

Materiál nám můžete položit ve vchodě do bytu školníka

Za posledních 24 hodin jsme obdrželi celkem dost materiálu, např. ten od Františka Koutného směřoval do domu s pečovatelskou službou, kde stříhají a připravují pro šití Kačou Marmolovou. Zapojila se i paní Svatava Bendová, které jsem surový materiál také zanesl.

Stále však sháníme materiál ze 100% bavlny – ubrusy, prostěradla, povlečení, zbytky látek…! Materiál můžete od časného rána až do 16. hod. zanechat v igelitové tašce (ČERSTVĚ VYPRANÝ nebo čistý a VYŽEHLENÝ) ve vchodu do bytu školníka u tělocvičen základní školy, viz mapy.cz.

Vchod k bytu školníka, kde materiál můžete zanechat od zítřejšího rána v igelitové tašce

Vchod k bytu školníka, kde materiál můžete zanechat od zítřejšího rána v igelitové tašce

2 Komentáře

  1. Franta říká:

    Nedá se roušku (ty “provázky”, které se zavazují za hlavou) prostě sepnout “sešívačkou” (koněm) anebo jak se to vlastně jmenuje ? … jestli to chápu dobře, je to “jednorázovka”…ale i tak se ta spona dá jednoduše odepnout…např. https://www.papir.cz/sesivacky

    Myslím, že se to dá takto dost urychlit…

  2. Franta říká:

    Jo a pokud by to tak šlo, tak “koně” a sponky mám doma…stačí zavolat(přes Radka) anebo se za mnou zastavit domů…já vzhledem ke svému zdravotnímu stavu se neodvažuju nikam…

[email protected] [email protected]