Roušky zdarma od dobrovolníků nebo za peníze z rouškomatu?

Od včerejšího dne je v prodejně Tesco v Hrabové v provozu rouškomat. Společnost Tesco po firmě z Brna, která tam měla v plánu rouškomat umístít, chtělo 15 tis. Kč nájemného měsíčně.

Po intervenci obce a daru 80 roušek od našich dobrovolníků z Hrabové, je nájemné za provoz rouškomatu 1500 Kč měsíčně. I tak je to dost, když rouškomat do Tesca přivede potenciální zákazníky, kteří si něco koupí. A nebo jde jen o byznys??? Noste radši roušku od dobrovolníků z Hrabové, viz níže;-)

Rouškomat v prodejně Tesco v Hrabové

Rouškomat v prodejně Tesco v Hrabové

O zboží z rouškomatu v Tescu je očividně velký zájem, protože se před ním utvořila celkem fronta, ale každá sranda něco stojí (za případné nepřesnosti se omlouvám, napište mi na [email protected] a já je opravím):

  • 1 pár rukavic (30 Kč)
  • 2ks nano mask (60 Kč)
  • 100ml dezinfekčního gelu (150 Kč)
  • 1ks filtrační maska třídy FFP2 (200 Kč)

Rouškomaty instaluje společnost Batist Medical. Prioritou této společnosti je ochrana a bezpečnost lékařů, zdravotnického personálu a veřejnosti.

Roušky zdarma od dobrovolníků z Hrabové

Od dnešního rána (čtvrtek 9.4. 2020) spustili dobrovolnící z Hrabové vlastní distribuci roušek přes dvě místní kamenné prodejny. Do teď dobrovolníci dodávali roušky výhradně úřadu, který je dále distribuoval. Naší snahou je však v distribuci dobrovolnických roušek pokračovat. Občané Hrabové, především senioři, tak mají a budou mít stále možnost sehnat roušky zdarma a nemusejí kvůli toho jezdit např. do Tesca, kde by za ně museli ještě navíc platit.

Roušku ZDARMA od dobrovolníků z Hrabové si můžete vyzvednout:

  • Lékárna na Šídlovci (k zakoupení je zde i dezinfekce!)
  • Prodejna ovoce a zeleniny (budova Hrušky)

Věříme, že se tímto způsobem dostanou naše hrabovské roušky především k našim občanům a pokud si koupíte v lékárně třeba vitamínový bonbón a v prodejně ovoce a zeleniny jednu mrkev nebo banán;-), tak budou mít všichni dvojnásobnou radost;-)

Děkujeme VŠEM, kteří se jakkoliv podíleli, podílejí a budou ještě podílet na výrobě hrabovských dobrovolnických roušek. Jedeme v tom spolu!

 

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]