Zámková dlažba z parkoviště u úřadu může ještě dobře sloužit před budovou Hrušky

Když jsem se připravoval na včerejší jednání zastupitelstva, procházel jsem rozpočet školky a všiml jsem si, že pro vybudování parkoviště se bude nakupovat nová zámková dlažba. Dlažba pod současným parkovištěm u úřadu bude rozložena a buď bude zlikvidována nebo bude někde uskladněna k dalšímu použití jinde v Hrabové. Další použití se však již nabízí…

Stav chodníku před Hruškou, 22.6. 2020 | Autor: Radomír Orkáč

Stav chodníku před Hruškou, 22.6. 2020 | Autor: Radomír Orkáč

Navrhnul jsem proto, aby tato dlažba byla minimálně nabídnuta k opravě chodníku před prodejnou Hrušky a mohlo by to tento poměrně palčivý a letitý problém vyřešit… . Fotografie zámkové dlažby jsem nepořizoval zatím přímo, ale z některých fotek je patrné, že je zde zámkové dlažby dostatek.

Dopis od Jakuba Tomáše ze září 2020
Stav chodníku před prodejnou Hrušky

Dobrý den, paní Faicová,

brzy to bude skoro rok co jsem u Vás byl na úřadě v Hrabové a osobně jsme hovořili. Ptal jsem se Vás jestli máte možnost z pozice obce provést opravu chodníku před prodejnou Hruška, načež jste mi ústně sdělila, že chodník není v majetku obce a že z Vaší pozice vyzvete majitele chodníku k opravě, nápravě.

Chodník je stále z velké části v dezolátním stavu, pro starší občany si myslím, že jde již o nebezpečný úsek.

Mohu se zeptat, jestli se tedy majitel chystá chodník nějak opravit? Jaké jsou možnosti obce přimět majitele, aby tuto část veřejného prostoru opravil? Denně tudy projde spousta Hrabovanů a zima se blíží.

Děkuji za odpověď.

S pozdravem

Ing. Jakub Tomáš

Štítky: , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]