Kafíčko Vlaďky Dohnalové: Na kafe s Dr. Ivo Šmoldasem – 26.1. 2023

Vlaďka Dohnalová na svém webu prozradila, že v lednu 2023 přijede do Hrabové, kde bude dne 26.1. 2023 od 18. hod. moderovat v Kulturním domě svůj pořad Na Kafe. Tentokrát si na kafíčko pozvala Dr. Iva Šmoldase. Vstupenky byly vyprodány. Omlouváme se a děkujeme za pochopení. Prodej vstupenek proběhne ve dnech 11.1. 2023 v 15.-18. hod. a  12.1. 2023 v 15.-17. hod. Cena vstupenky 200 Kč.

Plakátek akce

Plakátek akce

Ivo Šmoldas v současné době pracuje jako umělec na volné noze, věnuje se především překladům z angličtiny, příležitostně též ze slovenštiny. Spolupracuje s Českou televizí, kde připravuje pořad o knihách Knižní svět, v České televizi také nepravidelně působí jako moderátor pořadů s kulturní tematikou. Pravidelně spolupracuje na glosování aktuálních Témat dne pro Rádio Impuls. Na Dvojce Českého rozhlasu uvádí vlastní talkshow Lenoška Iva Šmoldase.

Do širšího povědomí diváků se dostává spíše jako moderátor. Poprvé se takto projevil ve studiu pro pořad Dementi v kolektivu okolo kameramana Ondřeje Procházky a režiséra Jiřího Věrčáka.

Zdroj:

  • Kulturní komise
  • kaficko.estranky.cz
  • cs.wikipedia.org

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]