Doprava je prioritou volebního programu ČSSD v Hrabové

Jediným možným řešením neúnosné dopravní situace v Hrabové je zklidnění Paskovské výstavbou Prodloužené Mostní I a jsme rádi, že to konečně vypadá, že naše dlouholeté úsilí přinese své ovoce. Považujeme za potřebné však i tak akutně řešit vytváření kolon na sjezdu z Místecké ulice u Makra a proto jsem aktuálně (elektronicky 16. 7.) předložil panu starostovi návrh, aby uvolnění sjezdu z Místecké u pneuservisu bylo ponecháno trvale, čímž by se snížil počet vozidel stojících v kolonách a především zrychlil průjezd autobusů. V současné době ještě dobíhá výstavba parkovišť na Šídlovci připravených v minulém volebním období, ale situace ukazuje, že je nutno připravovat další plochy, přičemž nejvhodnější prostor je u ulice Šídlovecké v místě zatrubněného potoka.

4 Komentáře

  1. Petr Halfar říká:

    Díky za článek, kéž by se to ovoce už dalo sklízet.
    V období těchto i nočních veder je spaní při otevřeném okně opravdu lahůdkou.
    Postačí jediný kokot motorkář, který to holt po Paskovské musí držet pod plynem…

  2. Radomír Orkáč říká:

    Napad na zachovani vyjezdu z Mistecke byl puvodne udajne od Standy Holise, ktery bohuzel s navrhem prisel az po Komisi dopravy.

    Podle meho nazoru to je velmi dobry napad, ale nemyslim si, ze by s tim CSSD u starosty uspela, kdyz to neni napad od predstavitelu “vedeni” obce.

    Je skvele, ze s tim nekdo oficialne vysel, takze diky patri jak panu Dvorakovi (CSSD), tak i cele Zmene pro Hrabovou.

  3. Miroslav Houžvička říká:

    Diky p. Orkáčovi. Standa Holiš je člověk na svém místě,je velikým přínosem pro Hrabovou,hodně zrealizovaných věcí je jeho zásluha a jeho heslo které by sr k němu hodilo:Neříkejme,že něco nejde,dokud jsme to nezkusili…Což mnozí v Hrabové neznají a ihned vědí,že to nejde,neboť by pro realizaci museli něco udělat!!

  4. Jan Dvořák říká:

    Ano, je to jeden z dobrých nápadů pana Holiše. Bohužel uzavírka skončila, bylo potřeba zabránit opětovnému zaslepení sjezdu a nebylo možné čekat, až návrh projde usnesením komise dopravy, proto jsem ho poslal ihned po zjištění ukončení omezení elektronicky panu starostovi, aby obvod rychle zareagoval. Jak to dopadlo, všichni víte – svodidla už tam zase jsou….. Říkat, že něco nejde, je prostě snažší.

[email protected] [email protected]