Aktuální informace z dopravy v Hrabové

U základní školy na Paskovské ulici se zbláznil semafor. Už druhý den si bliká jak se mu chce a tím pádem utváří kolony. Zelená svítí krátkou dobu, že stihne projet jen pár aut. Někteří řidiči to nevydrží a snaží se semaforu vyhnout tím, že projedou ulicí Mlynářská, kde však projíždějí dosti rychle, což však v ulici kde nejsou chodníky je dost nebezpečné (chodí tam dost maminek s kočárky) Snad těm semaforům brzy někdo domluví 🙂

Zdroj: Manželé Hromádkovi

3 Komentáře

  1. Hana Chlupatá říká:

    Ve středu při pohledu na stojící kolonu aut jsem vyrazila pro dceru do školy raději pěšky. A dobře jsem udělala. Cítila jsem ty vražedné pohledy řidičů, co mě zoufale pozorovaly, jak s kočárkem na chodníku cestuji Hrabovou rychleji než oni ve svých drahých vozech. Souhlasím s paní Ilonou, je na čase s tim něco udělat.

  2. Petr Žižka říká:

    Jsem si jist, že doprava v Hrabové se neřeší (nebo řeší, ale špatně) už minimálně patnáct let… Současná situace, kdy je problém ráno z Hrabové vyjet a odpoledne po práci se vrátit domů, je toho důkazem… Konkrétní dobře míněné náměty přicházely na diskusním fóru oficiálního webu úřadu, než vedení úřadu diskusi zrušilo a tím řešení z velké části zablokovalo… Tenkrát jsme se snažili hledat možnosti, bohužel, zvolení osvícenci nás tenkrát nebrali vážně. Poděkujte jim.

  3. Petr Halfar říká:

    A tak je to každý den v obou denních špičkách.

[email protected] [email protected]