Lyžování na Rališce

Velký ohlas u rodičů a hlavně u našich dětí mají lyžařské zájezdy. Při prvním letošním lyžování nás bylo 49 a přes malé komplikace s počasím jsme si to všichni užili.

Už dojezd k lyžařskému středisku byl komplikovaný, cesta kolem Šancí byla uzavřena, ale ani dále se autobusu nepodařilo vyjet kopec až k samotné sjezdovce.

S nádechem romantiky v krásně zasněžené krajině se rodiče chopili lyží a lyžáků jak svých, tak i svých potomků, a ty bylo třeba je poponést k asi kilometr vzdálené sjezdovce.

Kopec byl hladký, sněžilo fest, nikdo si však nestěžoval a dětem to bylo už vůbec jedno. Okamžitě po příchodu k lanovce naskákaly do lyží a už se jezdilo o sto šest. My, dospělí, jsme po krátké pauze a doplnění tekutin následovali děti.

V domluvený čas odjezdu byli všichni vzorně u autobusu a jen účastníci našeho zájezdu skutečně vědí, co je to únava.

Srdečně zvu všechny rodiče a děti k dalšímu zájezdu, který se koná tentokrát 6.2.2016 do lyžařského střediska Gruň.

Dále připomínám, že v obecním rozpočtu byla navýšena částka pro Komisi pro děti a mládež, takže autobus mají účastníci zdarma a při nákupu skipasů využíváme hromadných slev a mé výřečnosti, takže celodenní skipas na Gruni bude stát 300 Kč na osobu bez rozdílu dospělý nebo dítě.

Zvu všechny ostřílené lyžaře a zejména ty, kteří s námi ještě nebyli.

Radmila Lysáková Balušková

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]