Komise hledá dobrovolníky

Komise pro děti a mládež při ÚMOb Hrabová hledá dobrovolníky na pomoc při organizaci akcí pro rodiče a děti.

Komise ve složení Radmila Lysáková Balušková, Šárka Olšáková a Jana Machálková již šest let vymýšlí, organizuje a pořádá akce pro děti. Sama se divím tomu, jak jsme to ve třech po celou dobu zvládly. Avšak s každým novým rokem přicházejí další akce a rozhodly jsme se, že přizveme ke spolupráci i veřejnost.

Při větších akcích nejsme schopny zajistit hladce organizaci a ani program. Naše děti posledních šest let nechodí na akce komise pro zábavu, ale musejí tu postát v šatně, tu pomoci s dětským dnem a v mnoha případech bývají holky odkázány samy na sebe, protože při akcích nemáme čas hledět na to, jestli se i naše děti dobře baví.

Práce dobrovolníka je zdarma a spočívá v pomoci při organizování akcí pro děti.

Rády bychom přijaly pomoc kohokoliv, kdo je ochoten si ubrat ze svého volného času a věnovat jej dětem. Nebude to nikdy nic složitého, nepotřebujete žádné zvláštní schopnosti, jen nadšení a chuť. O tuto práci mívají zájem především matky menších dětí, ale uvažte, zda jste schopny po celou dobu trvání akce, tedy asi 2 hodiny, nehledět na to, co potřebuje Váš potomek a bavit ostatní děti.

Pokud si to chce kdokoliv z Vás zkusit, zanechte na sebe kontakt přes níže uvedený odkaz na formulář. Nemějte obavy, když zjistíte, že Vás to nebaví a nebo nemáte čas. Nebudeme se na Vás zlobit a nebudeme to ani jinak negativně komentovat. Chceme si vytvořit databázi pomocníků, kteří se vzájemně zastoupí a nepravidelně nám pomohou s organizací.

Odkaz na formulář: >>zde<<

Předem děkujeme a těšíme se na spolupráci.
Radmila Lysáková Balušková

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]