Fotky: Lyžovali jsme s nadšením

Radmila Lysáková Balušková

Radmila Lysáková Balušková

V sobotu 5. března se uskutečnil letošní poslední lyžařský zájezd. Druhý ročník lyžování se setkal s obrovským zájmem rodičů i dětí a ustálilo se 40 až 50 účastníků, kteří s malými obměnami jezdí pravidelně. Dopravce obvykle posílá autobus pro 45 osob a tak ty sobotní rána jedu se strachem, jak my se tam vejdeme. Nakonec ustoupil dopravce a za stejnou cenu posílá autobus pro 55 osob, takže příští rok mohu zvednout kapacitu každého zájezdu o 10 osob.

Poslední lyžování v Karlově pod Pradědem v areálu střediska Myšák se líbilo zejména dětem. Přispělo k tomu hlavně sluníčko a dobře upravená sjezdovka. Děti si vytvořily skupinky a závodily ve sjezdu ze dvou sjezdovek, ty rozpustilejší potom jezdily ve vláčku, kdy se vzájemně chytily za tyčky a dolů sjížděly hromadně a s velkým chichotem.

Rodiče, zejména někteří tatínci, se rozhodli trhnout rekord v počtu sjezdů.

lyze

Děkuji rodičům za dochvilnost při odjezdu z Hrabové a děkuji Šárce, která sehnala při odjezdu i ty tatínky, kteří se zapomněli u bufetu. Za děti to zařídil provozovatel, neboť v 16 hodin se vypíná lanovka a jezdit už nejde. Jinak by snad jezdily až do tmy.

Na příští rok počítáme opět s třemi lyžařskými zájezdy, o všem budu informovat předem.

Fotky jsou na Flickeru:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]