Vydařený dětský den s pohádkou

V neděli 22.5. uspořádalo Divadlo tety Chechtalíny na hřišti TJ Sokol dětský den s pohádkou. Divadlo by chtělo moc poděkovat TJ Sokolu za poskytnutý prostor, dále panu Bednáři, který svou Chacharovou pizzou výrazně podpořil akci a dále všem dobrovolníkům, kteří pomáhali u soutěží a her.

Počasí nám přálo, odpoledne se velmi vydařilo, zúčastnilo se přes 300 lidí z toho asi 130 dětí. V 15 30 byl den zahájen tancem děvčat z taneční skupiny Mata Hari, pak následovaly hry a soutěže. V 16 hodin děti shlédly zábavnou i poučnou pohádku “O statečných kůzlátkách”. Na závěr si všechny děti zatancovaly a zazpívaly s herci.

Pak se zase až do 18 hodin hrálo a soutěžilo, nikomu se ani nechtělo jít domů. Děti měly spoustu zábavy a společně s rodiči i prarodiči si užily krásné odpoledne. O to krásnější bylo, když jsme mohli předat vybranou částku (7 200 Kč) na dobrovolném vstupném mamince zdravotně postiženého Zdendy Paličky, který se navíc také velmi dobře bavil. Děkujeme všem, kteří přispěli, nejvíce těm dětem, které se vzdaly kapesného a raději “penízky na nanuky” předaly Zdendovi.

Děkujeme moc manželům Hromádkovým, Hance Chlupaté a Lucii Hýžové, kteří akci nafotili.

Tento dětský den byl výbornou ukázkou toho, že když se spojí lidé dobré vůle, vše se podaří, všichni se pobaví a ještě pomůžou tam, kde je třeba.

Fotky:

2 Komentáře

  1. Ilona Hromádková říká:

    Poděkování patří také manželům Poláčkovým za jejich práci pro děti a malého Zdeňka.

    Níže odkaz na krátké video z nedělního odpoledne :

    https://www.youtube.com/watch?v=E73eJKlmX4A

    • divadlo tety Chechtalíny říká:

      Děkujeme moc, paní Hromádková, jste nejlepší foto a video dokumentaristé v Hrabové. A děláte to se stejnou láskou a nadšením jako my ty programy pro děti.

[email protected] [email protected]