V tanečním studiu Mata Hari to žije

V malém prostoru vedle knihovny se tanečnice zkušené lektorky MUDr. Marcely Poláčkové již pilně připravují na taneční soutěž Paforta v DK Akord 26.11., Mikulášskou besídku 30.11. v 16:00 ve školní jídelně a divadelní představení O hvězdě Betlémské v našem kostelíku sv. Kateřiny, které bude 11.12.

Děvčatům držíme palce a budeme se těšit na velkou účast 🙂

Fotky jsou na Flickru:

3 Komentáře

  1. Hanka82 říká:

    Jsme zvědaví co děti předvedou a co se naučily rádi přijdeme máme tam 2 děti. Těšíme se

    • Marcela Poláčková říká:

      Já se těším ještě více, dětské skupiny jsou moje “srdeční” záležitost. Větší děvčata Mataharky musí ještě “zamakat” na soutěžní choreografii, aby opět z taneční soutěže přivezla vítězný pohár. Společně s menšími Ještěřičkami pak předvedou na Mikulášské besídce, která se letos bude konat 3O.11. ve školní jídelně, několik tanců jako třeba Sněhuláci jdou, Princezny duhy a také něco z rytmické zumby a jemného orientu. Rodiče, příbuzní, spolužáci, učitelský sbor v čele s panem ředitelem jsou srdečně zváni. Mikuláš se dostaví určitě!

  2. Zuzana říká:

    Konečně někdo v Hrabové pro děti (MC Smíšek), ženy (Matahari) i seniory (klub seniorů) organizuje pohybové a taneční aktivity (senioři ruční práce). Děvčata reprezentují Hrabovou i na soutěžích (úspěšně), zkouší se pohádky divadla tety Chechtalíny (vždy s poučením pro děti), maminky malých dětí i senioři mají možnost sdílet spolu své starosti a radosti. A teď se uvažuje, že vše bude zrušeno přemístěním pošty do těchto prostor. Kolik dětí, žen a seniorů by přišlo o jediné vyžití v Hrabové a opět by seděli u televize a počítačů. Pohyb a přátelé všem přináší radost a zdraví. Prosím zvažte ještě jednou své úvahy o přemístění pošty. Děkuji.

[email protected] [email protected]