Snad bude i Karneval

Milí rodiče a všichni fanoušci práce Komise pro děti a mládež, jak všichni víme, tradiční místo pro pořádání karnevalů je uzavřeno a tak stojíme před rozhodnutím, co s tím.

Naše děti o karneval, který míval vždy vysokou účast, ochudit nechceme a tak jsem celé noci vymýšlela jak zorganizovat karneval jinak. A povedlo se! Ve spolupráci s tajemníkem p. Sochou se pokusíme do příštího týdne nastříkat za obecní úřad vodu na led a karneval uděláme netradičně na ledě. Vzhledem k tomu, že pro ledovou plochu je třeba udělat bariéry ze sněhu, jsme dost závislí na počasí. Zima sice bude pořádná, ale bez bariér voda odteče a nebude z toho nic. Dopředu se nedá odhadnout, jak to dopadne, takže předběžně:

Zveme všechny rodiče a děti na Karneval s Hopsalínem na ledě, konaný v neděli 15.1.2017 od 15 hod na dopravním hřišti za obecním úřadem. Berte v úvahu, že budeme celou dobu venku v zimě, kdo chce vezměte si brusle, kdo chce, vezměte si sáňky na sezení.

Občerstvení – teplý čaj a svařené víno bude zajištěno.
Vstupné dobrovolné

Informace je pouze předběžná a konečné potvrzení, zda-li se karneval bude konat, zveřejníme až ve středu 11.1. na tomto webu Hrabová.Info, na stránkách obecního úřadu a na vývěskách pouze ve škole a školce.

Za komisi pro děti a mládež při ÚMOb Hrabová

Radmila Lysáková Balušková

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]