Divadelní představení v ZŠ Paskovská

Divadelní představení v ZŠ Paskovská, ve kterém účinkovali nejen manželé Poláčkovi, ale i děti… 🙂 Hravou formou ukázali dětem jak pečovat o své zoubky … 🙂

Video je na youtube kanále obce:

4 Komentáře

  1. Miroslav Poláček říká:

    Paní Ilonko, děkujeme moc za toto video! To máme ale šikovné dětičky v Hrabové! Opravily obrovi Zlobrovi zkažené zuby, vyhnali kazoury z jeho úst, naučily ho zuby správně čistit a správně jíst. A kdo z dětí ještě něco neuměl, tak se to naučil. Tělocvična byla fajn, co se týče prostoru, ale i z videa je jasné, že tam nemůže být akustika jako v divadelním sále a že nám nějaký kulturní stánek velmi chybí.

  2. Alena Zátopková říká:

    Oceňuji výborný nápad:hravou formou naučit děti starat se správně o své zoubky! Pochvala p.MUDr.Poláčkové jak názorně poučuje a vysvětluje i vybavení zubní ambulance a přibližuje dětem tak práci s používanými nástroji. Představení by mělo zhlédnout co nejvíc dětí,možná by zubní lékaři v budoucnu nemuseli opravovat tolik zubních ” kazourů “! Co nejvíc takových poučných pohádkových příběhů ! Doporučuji představení zhlédnout rodičům spolu se svými dětmi.

  3. Miroslav Poláček říká:

    Děkujeme moc paní doktorce Zátopkové za ocenění naší snahy děti nejen pobavit, ale hlavně zdokonalit v péči o jejich zoubky. Děti v ordinaci tyto skutečnosti tolik nevnímají, ale formou pohádky si vše snad lépe zapamatují. Oni si i dospělí příliš neuvědomují, že zdravím dutiny ústní a správnou výživou začíná zdraví celého organismu!

    • Zuzana říká:

      Děti byly v pohádce podrobně seznámeny s postupem při ošetřování nemocných zubů i s veškerými nástroji, vše si samy vyzkoušely a opravovaly zuby obra Zlobra. Také se hravou formou dozvěděly vše o zdravé výživě a technice čištění zubů. Informace touto pohádkovou formou jsou mnohem účinnější než přednáška ve škole , či v ordinaci. Líbí se mi, že divadlo tety Chechtalíny si většinou vybírá témata zdravotní a bezpečnostní, takže se děti nejen pobaví, ale i poučí a také je velmi dobré, že herci jsou ochotni přijet za malými diváky do škol a školek. Těšíme se na další představení.

[email protected] [email protected]