Povídání o tom, jak se Tonda našel

Povídání nejen o tom,  jak se našel, ale jak rychle …. aneb o tom,  jak Facebook může být opravdu nápomocný.

V tuto sobotu po deváté večerní hodině přišel soused se slovy, že se mu ztratil Tonda (pes). Nebyl to Toníkův první pokus, neboť  jeho “volání dálav” a veškerá opatření týkající se oplocením kolem zahrady jsou překonány ne fyzicky, ale jeho chytrostí. Chytrostí nebo spíše tedy jeho postřehem, kdy se dá vyběhnout, aniž by to páníček  postřehnul….

Ono mít doma bígla je trocha adrenalinu … 🙂 Toník se vydal na trasu asi k večeru. A pak můžete jezdit autem, běhat,  chodit,  ptát se  a hledat ….. ale kterým směrem se čtyřnohý “turista” vydal, těžko říci… 🙁

A pak přišel nápad dát fotku Toníka na hrabovský Facebook (včetně tel. čísla majitele). Netrvalo dlouho, mohu říci bylo to pár minut od zveřejnění na FB a zazvonil telefon. Telefon, kdy nám bylo sděleno, že Toník je tady v Hrabové.

A jak to už v pohádkách chodí, až zazní zvonec je pohádky konec ….

Uběhlo pár dalších minut, možná hodina, ozvalo se zaťukání a Toník byl přiveden k nám do servisu, kde byl i jeho majitel.

Poděkování patří všem, kdo sdíleli… velké poděkování patří nálezci, kteří mu poskytli azyl a těm, kteří nám pomohli Toníka najít!!!

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]