V Hrabové se opět setkali velocipedisté z celé republiky i zahraničí

Každoročně poslední sobotu v srpnu uspořádal Klub českých velocipedistů v Hrabové setkání velocipedistů z celé ČR i zahraničí. Setkání se účastnilo 80 jezdců na historických kolech v dobovém oblečení. Sraz byl, jako vždy, v Hrabové na hřišti.

Po mírném zdržení zaviněné dešťovou přeháňkou jsme vyrazili k focení ke kostelíku sv. Kateřiny a dále přes Šídlovec na Slezskoostravský hrad. Zde proběhla prohlídka hradu a jeho expozic. Z hradu jsme vyrazili na oběd, který nám byl nachystán v Hrabové v restauraci Ve Dvoře.

Po nasycení vyváženou stravou a doplnění tekutin naše cesta pokračovala do Paskova na místní zámek. Zde byl pro nás nachystán piknik v zámeckém parku a prohlídka zámku. Proběhlo i focení fotografem u zámku.

Poté jsme se vydali na cestu zpět na hřiště do Hrabové, kde již byla k poslechu i tanci nachystána hudba. Probíhala volná zábava až do pozdních večerních hodin.

Děkujeme účastníkům, že přijeli v tak hojném počtu, obcím Hrabová a Paskov za podporu, městské policii za doprovod a veřejnosti za projevenou přízeň.

Fotografie:

V Hrabové se opět setkali velocipedisté

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]