Poděkování starosty za zdařilé oslavy

Seismologové z celého světa zaznamenali 2.9. kolem půlnoci silné otřesy. To všem organizátorům spadl obrovský kámen ze srdce. Přípravy byly náročné a závěrečný stres z nepřízně počasí obrovský. Nakonec ale vše vyšlo a celá akce proběhla na výbornou.

Všem, kteří se na její přípravě podíleli a obětovali svůj volný čas, mnohokrát děkuji. Nechci vyjmenovávat ty, kterým můj dík patří, byl by to dlouhý seznam. Jsem rád, že tady jsou, a že jim na Hrabové záleží.

Ještě jednou – díky vám!!!

5 Komentáře

  1. Šárka Tomisová říká:

    Zvládli by to i bez Vás.

    A právě tito BEZEJMENNÍ by pro příště meli ŘÍDIT Hrabovou. Protože tato překrásná obec s dříve nádherným zeleným Šídlovcem si to prostě zaslouží…

    …vážený ?!? bývalý předsedo komise pro výstavbu a ekologii (minulé volební období)

    … děkovat ano… ale také trochu přemýšlet v jakém prostředí žijeme… být POKORNÝ a zbytečně ho NENIČIT…

    … nestačí JENOM – CHLÉB a HRY… na to dojel i starý ŘÍM…

    • Radomír Orkáč říká:

      Pani Sarko,

      neni to fer, to co pisete. Zodpovedne muzu rict, ze nebyt zrovna naseho starosty, nebyly by oslavy takove, jake byly. Nebyt starosty, nebylo by ani predstaveni publikace takove, jake bylo.

      Starosta toho udelal vazne dost a stejne jako je Honzovi Dvorakovi vycitano, ze se melo/nemelo neco dit, kdyz byl mistostarostou, tak je vycitano i soucasnemu starostovi, ze neco delal/nedelal v komisi. Chyby delame vsichni, neco je neodpustitelne, ale i tak jsme lide.

      Pokud si neco vycitat, tak aktualni veci. Alespon Vas o to prosim a nejen Vas.

      Nechci at se z tohohle webu stava druha facebookova skupina Hrabove, kde lide chodi jen prskat – na ty, kteri neco delaji, kteri se snazi.

      Myslete, prosim, na to.

      Preji hezky den.

  2. Jan Dvořák říká:

    Je to tak, starosta těží z dobré práce jiných. Jeho jedinou zásluhou je, že na rozdíl od toho minulého starosty, jim (přesněji: některým) to dovolí realizovat.

    • Radomír Orkáč říká:

      Ne! Není to tak a vadí mi, že o tom Honzo takto píšeš!

      Je to tvůj názor. Můj názor, mě jako jednoho z organizátorů, je ten, že Bollogová a Trávníček to za úřad zmákli na jedničku s hvězdičkou.

      Kritizovat máte toho, kdo to nezvládl, ale to očividně nikdo z venčí nevidí, kdo se na akci zviditelňoval cizíma rukama. Jeden takový člověk v Hrabové je, který to prostě nezvládl a jen díky starostovi, paní Bollogové, Mirkovi Houžvičkovi a dalším (kdybych je uvedl, tak osobu prozradím), to dopadlo dobře.

      Nechci být ten, kdo kritizuje. Vše dopadlo dobře, netřeba tady prskat.

  3. Jan Dvořák říká:

    Jenže starosta některé z těch hlavních organizátorů původně odmítal dát i do komise obvodu. Řádně pracovat (tedy i poskytovat součinnost organizátorům oslav) je povinnost starosty, ne nějaká výjimečná zásluha. Naopak organizátoři to dělali dobrovolně a nezištně a nikdo mně nepřesvědčí, že úspěch oslav není jejich zásluha.

[email protected] [email protected]