Je jaro …

Je jaro! Salámy se zazelenaly !! …. 🙂 … vybavil se mi jeden ze starých vtípků, kdy si paní v samoobsluze chtěla koupit salám…

Když dnes teplota venkovní konečně vystoupala nad nulu, zajásala jsem i já.  Je jaro!!   I slunce dnes zabojovalo a zahřálo !!!  Sníh slezl a na mnoha místech však místo vykukujících sněženek vylezly …. psí exkrementy … 🙁 Na osmi metrech čtverečních jsem jich před našim plotem na Mlynářské napočítala čtrnáct. A přes cestu vedle garáží další….

A tak nad tím přemýšlím … přeci logicky každý, kdo si svého miláčka čtyřnohého pořizuje, si snad i uvědomuje, že pejsek se nejen musí pravidelně krmit, ale má se po něm i uklízet (sami to neumí a tak se to mnohdy snaží aspoň zahrabat …).

A když vidím každý den na naši ulici rodiče s kočárky či s běhajícími dětmi nebo děti  z MŠ na procházce, tak si říkám, co na tu “voňavou krásu” asi říkají. Pastva pro oči a nos to asi nebude … 🙁

Jj, jaro je tady …

2 Komentáře

  1. Radomír Orkáč říká:

    Teda Ilco a Libore, musim na Vas prasknout a zaroven Vas pochvalit, ze jste cely clanek, se vsim vsudy, zmakli vypublikovat sami – vcetne zverejneni ve FB skupine.

    Zverejnujete to zde pomerne dlouho, ale az nyni poprve to vsechno klaplo do nejmensiho detailu.

    Klobouk dolu. Mam z toho obrovskou radost!

    Jste skveli…

    • Ilona Hromádková říká:

      “se vším všudy” ne … 🙂 … tentokráte chybí obrazová dokumentace .. 🙁 … :). Ale tu si asi každý dovede představit …

[email protected] [email protected]