FOTO: Cyklovýlet do Paskova

Dobrých nápadů není nikdy dosti. A udělat si při pondělku výlet do sousedního Paskova byl skvělý nápad organizátora Petra Žižky, který nezůstal bez odezvy. A tak se na náměstí, spolu se starostou Paskova, setkala více jak dvacítka účastníků.

Povídání o historii Paskova začalo právě na náměstí pod sochou sv. Floriána. Pak následovala návštěva a prohlídka kostela sv. Vavřince a seznámení se s jeho historií.  Poslední návštěvou výpravy byl zrenovovaný zámeček. Expozice, které jsou v zámečku jsou nejen o historii Paskova, ale i výstava panenek, která zaujala hlavně dámy a děti. S úžasem, jakou rekonstrukcí prošel zámek,  jsme procházeli erbovním sálem a prohlíželi si jednotlivé expozice zámku.

Díky za příjemné zpestření pondělního odpoledne a poděkování Petrovi za organizaci výletu a zajištěného pěkného počasí s prima partičkou … 🙂

Fotky na Zonerama a na Flickru:

Cyklovýlet do Paskova, červen 2018

2 Komentáře

  1. Jan Dvořák říká:

    Pozitivní bylo, že se sešli lidé z různých stran a hnutí, kteří občas vzájemně zkříží názorové meče, ale tady dokázali sedět u jednoho stolu a bavit se i o problémech Hrabové – to je příslib toho, že jsou schopni táhnout za jeden provaz.
    No a poděkování patří kromě Petra Žižky i starostovi Paskova za ochotné průvodcovství a manželům Hromádkovým, kteří tam přijeli vlastně proto, aby pořídili ty krásné snímky.

  2. Petr Žižka říká:

    Už jsem děkoval všem účastníkům na fb, ale vidím, že ty úžasné fotky jsou i tady. Takže děkuji ještě jednou všem, kdo přijeli a doufám, že nelitovali. Já osobně jsem byl překvapen tím, co se podařilo na zámku udělat od naší poslední návštěvy. Díky a brzy zase někde na kolech. PŽ

[email protected] [email protected]