Návod na úžasný den

Pokud si chtějí rodiče s dětmi užít krásného dne, stačí sledovat program obecních komisí a jistě si každý něco vybere. Dne 2.6.2018 zorganizovala komise pro děti a mládež Výlet na kolech.

Sraz jsme měli v 10:00 hod. u mostu ve Vratimově, spolu s organizátory přišlo 24 cyklistů, úvodem nás pozvaní strážníci městské policie poučili o bezpečné výbavě bicyklů a o bezpečném chování na cyklostezce, záhy po té jsme vyrazili směr Olešná.

Počasí perfektní, polojasno a příjemných 22°C nám všem zvedlo náladu. S krátkými občerstvovacími zastávkami jsme v klidu dojeli na Olešnou. V čele výpravy jela nejstarší účastnice, má nejlepší fyzičku a trochu si pomohla technikou, na konci pelotonu jezdím již tradičně já.

Krátce po příjezdu na oběd v restauraci u přehrady začalo hustě pršet, což nám nevadilo, protože v plánu bylo koupání v aquaparku, kde nezáleží na počasí. Voda nás příjemně osvěžila, děti radostně sjížděly tobogán a dravou řeku, rodiče odpočívali ve vířivce.

Vyšli jsme ven do krásného, slunného počasí a vydali se zpět do Hrabové. Cesta zpátky je mírně z kopce, doma jsme tak byli coby šup. Na rozloučenou se všichni účastníci kolem zastavili na malý přípitek na hřišti.

Komise sklidila velkou pochvalu od rodičů, za což jim upřímně děkujeme a dohodli jsme se, že příště pojedeme na Landek se zastávkou na koupání v bazénu na Čapkárně – vlastně ani nevím, jestli se to tak jmenuje do dnes.

Za osm let, co se věnuji akcím pro rodiče s dětmi vidím, že máme netušené možnosti a vymyslet se dá tolik variant trávení volného času, že už se každý může těšit, co bude příště.

Za komisi pro děti a mládež Radmila Lysáková Balušková

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]