Den (po)otevřených dveří ve školičce Šídlo – 30.4. 2020

Dobrý den milí rodiče,

když jsme v únoru plánovali náš den otevřených dveří, představovali jsme si to jinak. Nynější situace vyzývá k obezřetnosti, a proto bude Den otevřených dveří 30.4. 2020 probíhat pouze na základě této online registrace, kdy každé rodině telefonicky či SMS potvrdíme čas návštěvy.

Návštěva bude trvat přibližně 30 minut či méně dle vašeho zájmu.

Školička Šídlo

Školička Šídlo

Jak to bude probíhat:

  • Prosíme o vyplnění tohoto formuláře.
  • Do tří pracovních dnů Vás budeme kontaktovat s potvrzeným časem návštěvy (v případě obsazenosti domluvíme jiný termín).
  • Daný den prosím přijďte v domluvený čas, rodiče prosíme o použití roušek.
  • Pravděpodobně se sejdeme v sestavě: vedení školičky a jedna až dvě rodiny, ne více.
  • Tety se z bezpečnostních důvodů nepřidají, nicméně jsou pro vás připraveny na telefonu, kdybyste se chtěli na cokoli doptat,
  • Na začátku si společně projdeme školičku a následně budeme mít venku cca 20 minut na povídání o školičce, děti si mohou venku volně hrát.
  • Děti jsou vítané, poprosíme vás pouze o to, abyste jej během prohlídky školičky měli na rukou. Jednak z hygienických důvodů – snižujeme tak riziko pro obě strany – a jednak máme zkušenost, že se dětem ze školičky opravdu nechce odcházet a s pláčem by pro vás mohlo být těžší věnovat se následné diskuzi venku. Sami to známe;-)
  • Kdyby pršelo, pro venkovní diskuzi bude připraven altánek.

Určitě by bylo milejší potkat se bez roušek a s menšími hygienickými opatřeními později, nicméně rozumíme tomu, že chcete mít ve výběru té pravé školky pro vaše dítě co nejdříve jasno. Je třeba myslet pozitivně – výhodou je, že takové setkání bude individuálnější, než klasický den otevřených dveří.

Pokud vám takto “stísněná” návštěva nebude vyhovovat, na cokoli se zapomenete zeptat nebo vás něco napadne až později, telefonické konzultace jsou samozřemostí. Rádi také dohodneme později další prohlídku, kdy už si děti budou moci školičku osahat.

Samozřejmě kdykoli nás můžete kontaktovat na našem tel. č. 777 944 045 a nebo emailu [email protected] a my Vám zodpovíme Vaše otázky.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit,

tým Školičky Šídlo.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]