Hrabovou navštívil kouzelník

Kouzelník Josef Poncza vystoupil u nás v Hrabové po dlouhých 54 letech a byla z toho velmi povedená show, která zaujala jak děti, tak pobavila i dospělé.

Pan Poncza je bývalý občan Hrabové, jehož první veřejné vystoupení proběhlo právě v sále U Lípy, a to v roce 1962! Do svých vystoupení často zapojuje i diváky a u nás v Hrabové tomu nebylo jinak.

Sotva stihl kouzelník ukázat své první kouzlo, okamžitě děti začaly vesele pokřikovat, že to není kouzlo, protože jsou postavičky z pohádky o Sněhurce pouze otočené. Nakonec děti zíraly s otevřenou pusou, když jim kouzelník na jejich přání postavičky otočil, aby je přesvědčil, že se pletou:-)

Další dva triky se týkaly mincí a papírových peněz. K překvapení všech ukázal kouzelník, jak jednoduše se dají peníze “rozmnožit” či “zkopírovat”. Pán stojící vedle mě vtipně poznamenal, že to by se měl naučit náš starosta, aby tak získal peníze na nový kulturní dům.

Kdo nemohl přijít, ten by měl litovat. Komise pro děti a mládež zabodovala a zařídila pro nás všechny velmi pěkné představení, které finančně zajistila obec. Děkujeme!

Fotky jsou na Flickru:

3 Komentáře

  1. Miroslav Houžvička říká:

    Bezpochyby,přínos do kultury obce.Jen tak mimochodem,kouzelník odjížděl na další vystoupení do Českých Budějovic.A za velmi atraktivní cenu u nás,přivezl i vlastní ozvučení!!

  2. petr žižka říká:

    kouzelník byl fajn. Více takových krásných akcí.

  3. Stanislav Holiš říká:

    Jj, kouzelník byl kouzelný, jen to prostředí by mohlo být kouzelnější….:-)

[email protected] [email protected]