Marcela Poláčková uspěla v Miss Babča

Naše občanka Marcela Poláčková uspěla v II. ročníku soutěže o nejsympatičtější seniorku a stala se první vicemiss a miss sympatie. Soutěž se pořádala v rámci tzv. Senior klubu v domě kultury Akord dne 17.5.2016 a do poroty usedl např. i známy sexuolog Radim Uzel.

Video bylo zveřejněno v rámci zpravodajství z obvodu Ostrava-Jih od redaktora Lukáše Zavadila a kameramana Pavla Kareše.

Danou reportáž je možné zhlédnout na Youtube:

Na událost upozornil Stanislav Holiš.

9 Komentáře

  1. Hana říká:

    Moc moc gratulujeme, naší šikovné lektorce tancování a hlavně hodné a obětavé občance Hrabové. Jsme rádi, že ji máme.

    • Marcela Poláčková říká:

      Děkuji mockrát! Pro mne je velkou radostí pracovat s dětma i dospělýma. Těší mne moc, že děti dají přednost zdravému pohybu před sěděním u počítače a ženy si vylepší takto své zdraví, zbaví se bolesti zad, odbourají stres a některé mladé i díky speciálním cvikům otěhotní. Lepší odměnu a radost neznám. Do té soutěže jsem šla tak trochu z recese, ale není špatné ukázat, že i v pokročilejší věku může být žena v dobré kondici a aktivní a tak možná inspirovat i ty mladší.

  2. Libor Hromádka říká:

    Moc gratulujeme paní Marcelo, je to zasloužené 🙂
    Libor a Ilona

    • Marcela Poláčková říká:

      Děkuji moc, slibuji, že se příště lépe připravím, na akci jsem byla pozvána na poslední chvíli. A myslím, že Vaše skvělé fotografické oko by tam našlo superzáběry!

  3. Šárka Tomisová říká:

    Připojuji se ke gratulacím, jsem také moc ráda, že Vás v Hrabové máme.

  4. lucie h. říká:

    Marcelko moc gratuluji dneska jsem se to dočetla v novinach co byly ve schrance a viděla fotky, moc pěkné!! zasloužila sis to 🙂

  5. Stanislav Holiš říká:

    Srdečně gratuluji k získaným cenám. Obdivuji energii, kterou investujete na dětských akcích, třeba dětský den, což bylo úžasné odpoledne.

[email protected] [email protected]