ČSSD: k výsledkům voleb

Děkujeme všem voličům, kteří přes nekorektní volební kampaň některých stran odevzdali svůj hlas v komunálních volbách ČSSD. Vaši důvěru nezklameme!
MO ČSSD Ostrava-Hrabová

Ilustrační foto: Vojtěch Žižka
Vypublikováno: 12.10.2014
Aktualizováno: 14.10.2014

6 Komentáře

  1. houmir říká:

    Zdravím,rád bych věděl v čem byly nekorektni.

    • Milan Slíva jr. říká:

      Pravděpodobně bude myšlena kampaň očerňující ČSSD “VÍTE, KOHO VOLÍTE ???” den před termínem voleb, kdy přistály tyto letáky do našich schránek. Kdo za nimi stojí z nich poznat není. Každopádně negativní anonymní kampaně těsně před volbami jsou v poslední době kolorit všech voleb v naší republice a až tak nepřekvapují. Spíše místní ČSSD asi zamrzelo, že není možnost na očerňování reagovat.

    • Radomír Orkáč říká:

      Na žádost vedení ČSSD jsem zavádějící a již zveřejněný text upravil. Z textu nemělo plynout, že všechny ostatní strany byly nekorektní.

      Názor Milana Slívy můžete brát jako vysvětlení. Jedná se skutečně o nemožnost reagovat na negativní, anonymní a očerňující kampaň vedenou proti ČSSD.

  2. Stanislav Holis říká:

    Pokud myslíme stejný plakát, tak na konci dole je pozvánka na akci, která prozrazuje původce. Jeden plakát voliče asi neovlivnil, stranu poškodily především zveřejněné odposlechy straníků a chování vyloučených.

    • Milan Slíva jr. říká:

      Myslím plakát bez odkazu na akci, na němž jsou “přilepeny” policejní protokoly.

      • Stanislav Holis říká:

        Aha, takže mluvíme každý o něčem jiném, beru tedy první větu zpět, i když téma a obsah plakátu byl podobný.

[email protected] [email protected]