Vypouštění lampiónů štěstí – 17.11.

TORALI o.s., Hrabova.Net o.s. a hnutí Změna v Hrabové Vás zvou na první organizované vypouštění lampiónů štěstí v Hrabové (viz mapka).

Akce: Vypouštění lampiónů štěstí.
Kdy: 17. listopadu v 17:00 (změna termínu vyhrazena).
Kde: Louka před mostem u průmyslové zóny (viz mapka).
Co je potřeba: zapalovač.
Omezení: Na akci nesmí být vypuštěno více než 49 lampiónů.
Zajistíme: TORALI o.s. a Hrabova.Net o.s zajistí a na místě před akcí zdarma rozdá 49 lampiónů.
Přihlašovací formulář: zde (klikněte na text zde).

Akce byla prodiskutovaná a schválená vedením Řízení letového provozu letiště v Mošnově. Na akci nesmí být vypuštěno více než 49 lampiónů, proto TORALI o.s. a Hrabova.Net o.s zajistí a na místě před akcí zdarma rozdá 49 lampiónů. Prosíme, nenoste si vlastní lampióny štěstí.

Je potřeba zdůraznit, že vypouštění lampiónů je velmi závislé na počasí, kde roli nehraje pouze déšť, který vadí méně, ale zejména vítr, kdy za větru lampiony vypouštět nelze. Proto Vás prosíme, ať Vaši účast potvrdíte přes přihlašovací formulář. V případě, že bude nutné akci přeložit, budeme všechny přihlášené o přeložení, několik hodin před akcí, informovat prostřednictvím SMS, elektronické pošty a stránek Hrabova.info.

Bez dozoru dospělé osoby nesmí dítě lampión zapalovat a vypouštět!
Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

5 Komentáře

  1. carmen říká:

    Lampion nechám dětem, ale na tuto akci bych se chtěla určitě přijít podívat

  2. Radomír Orkáč říká:

    To by bylo fajn. 49 lampionu bude rozdano zdarma, ale bylo by idealni je rozdavat do 3-5 clennych skupinek (napr. rodina). Pokud vyjde pocasi a my to nebudeme muset odvolavat, bude to pekna podivana i pro ty, kteri nebudou lampion vypoustet.

  3. carmen říká:

    Která je to zastávka autobusu? Kostelík asi ne? Snad Mostní…

  4. Milan Slíva jr. říká:

    Autobusem na zastávku Kostelík, kolem obchodu Hruška po ulici Perunova na její konec, pak doleva po Domovské 200m a doprava na ulici K Nadjezdu. Na kolech pak po cyklistické stezce po Domovské, nebo po cestě kolem hřbitova souběžné s Místeckou. Autem přístupno kolem hřbitova, ale ideálně zaparkovat u něj a kousek dojít pěšky. Z druhé strany na odbočku naproti hospody “U Lípy”, na konci doleva, na konci doprava a přes Domovskou. Parkování aut přímo v místě asi nebude možné, cesta je příliš úzká a kolem nejsou zpevněné plochy. Nebylo by to dobré ani z bezpečnostního hlediska.

  5. carmen říká:

    Věčná škoda pro nepozorného čtenáře, prošvihla jsem čas 🙁
    Tak příští rok a do té doby … hodně štěstí 🙂

[email protected] [email protected]