Sedm století obce Hrabová – Antonín Barcuch, Eva Rohlová

Hrabová.Info si ve spolupráci s Antonínem Barcuchem pro Vás připravili vánoční dárek ve formě elektronické verze textu, který byl v roce 1997 zveřejněn v tištěné publikaci Sedm století obce Hrabová.

  • Sedm století obce Hrabová – HTML (na stránkách Hrabová.Info)
  • Sedm století obce Hrabová – PDF (mobilní verze)
  • Sedm století obce Hrabová – PDF
  • Sedm století obce Hrabová – MOBI (Kindle)
  • Sedm století obce Hrabová – EPUB

2 Komentáře

  1. Vladimír Slavík říká:

    Velký obdiv a díky panu Radomíru Orkáči, že umožnil čtenářům Hrabova.info seznámit se s historii obce, kde se narodili nebo přistěhovali a kde nyní bydlí.Určitě to pomůže mimo jiné i ke zvýšení zájmu našich spluobčanů o prostor, kde tráví většinu času svého života. O tom, co se zde kdysi událo, jak žili naši předkové. Může to být i poučení pro současnou generaci. Našel jsem jedinou drobnou chybičku: Náš slavný rodák Vilém Závada se nenarodil 22. září 1905,jak je uvedeno, ale 22. května 1905. Za několik měsíců si připomeneme 110 let od jeho narození.

    • Radomír Orkáč říká:

      Pane Slaviku, moc dekuji za komentar.

      Co se tyka chyby, tak to proberu po Vanocich s panem Barcuchem. Nechci bez jeho svoleni jakkoliv zasahovat do textu, protoze mi to neprislusi.

      Casem prichystam verzi dve, kam dodam i fotky/grafiku z knizky, protoze nektere originaly mam a ostatni se daji sehnat v archivu.

      Jeste jednou diky za upozorneni.

      R.

[email protected] [email protected]