Schůzka: Komise pro děti a mládež

V sobotu 10. 1. 2015 proběhla první letošní schůzka Komise pro děti a mládež. Schůzky se zúčastnily všechny členky, tedy Radmila Lysáková Balušková, Jana Machálková a Šárka Olšáková.

komise foto

Projednaly jsme plán práce na první tři měsíce roku s těmito úkoly:

  1. 25. 1. 2015 bude karneval, je třeba v restauraci u Lípy objednat pro rodiče občerstvení, tedy zákusky, chlebíčky a upozornit na větší zájem o sodovky. Dále jsme si připravili, snad zábavné, překvapení pro rodiče a malinké překvapení pro každé dítě.
  2. V únoru, 7. 2.2015 , se koná Lyžařský zájezd. Prozatím je přihlášeno 26 účastníků, telefonickým dotazem na majitele lyžařského areálu p. Lysáková Balušková vyjednala snížené jízdné, celodenní permanentka za 210,-Kč pro děti i dospělé.
  3. Na březen máme v plánu divadelní představení, je objednáno divadlo Smíšek s pohádkou Kvokaná slepičí pohádka, a to na 15. 3. 2015 v 15.30 hod v restauraci U Lípy. P. Balušková prověří volný termín v hospodě.

Další schůzka je naplánována v průběhu března s pružným termínem, pokud se se svými nápady a připomínkami chce zúčastnit kdokoliv z občanů Hrabové, prosíme o zmínku v diskuzi pod článkem. Rády si vyslechneme návrhy na novou inspiraci.

Zapsala 13. 1. 2015 Lysáková Balušková Radmila

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]