Komise: Lyžařský zájezd

Dne 7.2.2015 Komise pro děti a mládež pořádala historicky první zimní zájezd do skiareálu Rališka v Horní Bečvě. Přihlásilo se 51 rodičů a dětí, zúčastnilo se 48 rodičů a dětí.

V sobotu již od brzkého rána svítilo slunce, k odjezdu autobusu se dostavili všichni řádně a včas a musím ocenit, že rodiče mi usnadnili vybírání peněz na skipasy předem připravenými drobnými. Cesta autobusem proběhla raz dva a v devět hodin jsme s nadšením vystupovali z autobusu. Celý den byl jako malovaný, obloha bez mráčku, větřík nezafoukal a teplota tak akorát na lyžování. Tomu odpovídala nálada všech lyžařů. Děti, jak jsem s překvapením zjistila, jsou všechny sportovně nadané a v minizávodě, který jsme si dali s pěti dětmi, jsem skončila s velkou ztrátou poslední. Nestydím se za svůj výkon, neboť můj lyžařský styl „ německé důchodkyně“ nelze napodobit a svou rychlostí napovídá, že příště asi prohraji zase.

I rodiče byli dokonalí a musím ocenit, že tak hezké vztahy mezi rodiči a dětmi se jen tak nevidí. Děti totiž nezlobily, rodiče byli klidní a usměvaví, notoričtí ztráceči se neztratili, vše proběhlo bez komplikací a bez zranění, zkrátka dokonalé. Stačil jeden krásný den na horách a jsme všichni nabití energií na celý týden.

Moc se mi to s Vámi líbilo a pokusím se zorganizovat ještě jeden zájezd koncem března, informace a přihlašovací formulář budou na obvyklých místech.

Za Komisi pro děti a mládež
Radmila Lysáková Balušková

Fotky jsou >>zde<<

Foto zaslal: Vojtěch Žižka a Stanislav Holiš

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]