Ukliďme Česko trochu jinak

Přinášíme Vám ukázku toho, že někde se do uklízení zapojují dokonce i vrcholní představitelé. Jak to bude v Hrabové? Zapojí se do úklidu starosta, úředníci nebo dokonce i zastupitelé?

Starosta uklízí, zastupitel kibicuje, občan poslouchá

Opouštíte-li linkou č.6 Městská část Brno-střed, tak u Jílové míjíte malý remízek, odkud se na vás „směje“ hromada nejrůznějších odpadů. Absurdní na celém je, že 50 od něj je kompletní sběrný dvůr.

Rozhodli jsme se tedy tři (starosta Martin Landa se žlutou bundou, zastupitel Michal Závodský – zatím – bez žluté bundy a ochotný občan Brno-střed Daniel Chmelík), že protáhneme naše těla a městské části pomůžeme i nějakou korunku ji uspoříme a daný lesík ve svém sobotním volnu uklidíme.

Nekoncipujeme to jako širokou veřejnou akci (limo, pivo, víno, vuřt se nepodává a tolik odpadků tam zase taky není), ale budeme rádi, když se třeba někdo přidá a není mu lhostejno, jak vypadá jeho okolí.

Původní start v magický čas 11:11 jsme přesunuli na méně magických 9:11, ale neoficiální výkop bude již v 9:00.
Změna programu vyhrazena (zejména otevře-li se nebe deštěm, krupobitím či vánicí, protože občané a opozice by nám neodpustily, kdybychom “ochromili” nemocí muže č. 1 městské části).

Zdroj: Převzato z facebookové události.

Štítky:

2 Komentáře

  1. Stanislav Holis říká:

    Zastupitelka V. Kopitzová potvrdila účast, blahopřejeme k první vlaštovce, jaro už je tady :-)A co ostatní, najdou odvahu?

  2. Radomír Orkáč říká:

    Mne osobne predbezne prislibil ucast i zastupitel Mgr. Sumbera.

[email protected] [email protected]