Ukliďme Česko, ukliďme Hrabovou!

Kulturní komise MOb Hrabová a TORALI o.s. si Vás dovolují pozvat na dobrovolnickou úklidovou akci konanou v rámci celorepublikové kampaně Ukliďme Česko 2015.

Přidejte se k ostatním občanům Hrabové a zapojte se v sobotu 18. 4. do úklidu volně pohozených odpadků a černých skládek. Akci podporuje i ÚMOb Hrabová, který zdarma poskytne pytle na odpadky a zajistí odvoz sesbíraného odpadu.

Místo a čas úklidu ještě bude upřesněn!

 

Dobrovolník úklidové akce

Chcete-li se zapojit, zaregistrujte se na stránkách www.uklidmecesko.cz . Registrace dobrovolníků usnadní organizátorům plánování úklidové akce a mohou Vás prostřednictvím portálu uklidmecesko.cz i adresně či hromadně kontaktovat.

Úkolem dobrovolníka bude:

  • pomoc s mapováním černých skládek ve Vaší lokalitě
  • komunikace s místním organizátorem
  • účast na úklidové akci v určeném termínu na dané lokalitě

Mapování skládek

Občané v průběhu března zmapovali na území našeho městského obvodu místa, která by se mohla v rámci této dobrovolnické akce uklízet. Místo úklidu sice ještě s konečnou platností vybráno nebylo, ale na nepořádek z některých míst v našem okolí se můžete podívat již nyní ve fotogalerii na Flickru:

Nejpozději týden před akcí Vás budeme prostřednictvím stránek Hrabová.Info a UkliďmeČesko.cz (pokud se zaregistrujete) informovat, abychom se v sobotu 18.4. potkali a postarali se o úklid okolí, ve kterém společně žijeme.

 

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]