Městská policie pořádá kurz pro veřejnost

Městská policie Ostrava zve na další z řady bezplatných kurzů pro veřejnost, které pořádá v rámci projektu Bezpečnější Ostrava. Konat se bude v pondělí 6. července 2015 od 17 do 19 hodin.

Tento kurz pro veřejnost bude výjimečný jednak místem konání a jednak programem, který jsme si pro návštěvníky připravili.

Červencový kurz pro veřejnost se koná v areálu jezdeckého klubu TJ Baník Ostrava v Ostravě-Staré Bělé na ul. K Průplavu. Zde se nachází zázemí skupiny hipologie Městské policie Ostrava.

Kurz bude zaměřen na činnosti městské policie. Účastníci budou moci zhlédnout ukázky výcviku služebních koní a také služebních psů, k vidění bude technika využívaná strážníky při výkonu služby včetně přenosného defibrilátoru, který bude rovněž možno si vyzkoušet. Připraven bude také preventivní a propagační stánek projektu Bezpečnější Ostrava, v jehož rámci jsou bezplatné kurzy městské policie pořádány. Nebudou chybět ukázky sebeobrany. V závěrečné části kurzu bude účastníkům nabídnuta možnost prohlédnout si stáje se služebními koňmi.

V rámci tohoto kurzu nebude realizována pravidelná výuka základů sebeobrany a nebude k dispozici ani dětský koutek.

Bližší informace rádi poskytneme na tel. 599 414 165, 950 739 407 nebo prostřednictvím elektronické pošty na adrese [email protected].

Není potřeba se předem na kurz přihlašovat.

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]