Medvídek Pú s přáteli na Rejvíze 2015

I letos pořádalo v termínu 1.7.-15.7. místní občanské sdružení TORALI o.s. letní dětský tábor na Rejvíze pro děti ve věku 5-16 let.

V samostatné působnosti naše uskupení zkušených vedoucích pořádalo již pátý ročník tohoto jedinečného tábora. Historie dětského tábora se na Rejvíze začala psát již v roce 1983, kdy tehdy první tábor uspořádali zaměstnanci “současných” Českých Radiokomunikací z Hošťálkovic.

Našeho dětského tábora rodinného typu poblíž Mechových jezírek se účasní každoročně mnoho dětí i z Hrabové. Vedoucí si pro ně dlouhé měsíce připravují pestrý program, který děti zabaví tak, že nemají čas na žádné vylomeniny.

Větší děti (veliši) spí ve stanech s podsadou a menší děti (mališi) obsadí celou chatu U Tetřívka. Sotva si děti odpočinou od série her po rozcvičce a odpoledním klidu, následují bojovky, diskotéky a noční hry jako na běžícím pásu.

V letošním roce nás navštívili kouzelník Ray Salman, který se může pyšnit 1. místem z Mistrovství České Republiky v Moderní Magii a hudebník Tomáš Patrňák, vítěz soutěže Amatérské scény na Rádiu Jizera. Všechny děti si měly možnost zadovádět v krásné přírodě Jeseníků a kromě strachu z nočních her se musely poprat i s bangee trampolínami, které jsou na Rejvíze teprve od letošního jara.

IMG_4548

Co všechno jsme společně zvládli, překonali a zažili, se můžete podívat na našich táborových stránkách tabor.torali.cztwitteru: tisíce fotek, stovky vzkazů pro děti od rodičů, záznam z přímého přenosu, desítky videí a pravidelné denní reporty pro všechny přátele táborového života. Online přihlašování na podzimní tábor Rejvíz 2015, který se na stejném místě uskuteční o podzimních prázdninách (28.10.-1.11.), bude začátkem září zpřístupněno na www.hrabova.info.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]