Transparentní účet

Transparentnost úřadu je pro nás především otevřenost úředníků vůči občanům. Pokud požadujeme transparentnost po úřednících, musíme se tak chovat i my.

Avizovaná příprava občasníku již začala, ale abychom mohli občasník v termínu vydat, potřebujeme na to sehnat peníze. Neumím si představit, že bychom lidi prosili o finanční podporu jinak než plně transparentní a nejlépe bezhotovostní cestou. Jelikož za občasníkem nestojí zatím žádné registrované sdružení občanů, musel jsem pro přijímání finanční podpory požádat u banky o účet na své jméno. Banka žádosti vyhověla a zřídila mi tzv. transparentní účet.

Nastává chvíle, kdy Vás musíme požádat o finanční podporu připravovaného občasníku. Prosíme, podpořte nás jakoukoliv finanční částkou a my uděláme maximum, abychom Vás nezklamali.

Je těžké žádat o podporu, když jsme ještě nic podobného dosud nezrealizovali, ale věřte, že rok práce na Hrabová.Info dokládá, že svou dobrovolnickou angažovanost bereme vážně. Stejně pečlivě přistupujeme i v přípravě občasníku.

Peníze budou použity výhradně na náklady související s vytištěním občasníku. V případě, že se vybere více peněz než bude zapotřebí, použije se přebytek na tisk následujícího čísla či čísel. V případě, že by již žádný další občasník nevyšel, popřípadě se financování dalších čísel zajistilo jinou cestou, veškeré peníze předáme formou daru Dětskému domovu v Hrabové převedením na jeho účet. Stav a pohyb na účtu lze kontrolovat na níže uvedeném odkaze.

Číslo účtu: 2800876907 / 2010 (FIO banka)
Webový přístup k účtu: transparentní účet

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]