Benefiční koncert pro Zdeňka Paličku

Dne 27.11.2015 se v restauraci U Lípy uskutečnil benefiční koncert pro Zdeňka Paličku, na kterém se podařilo vybrat skvělých 21 tisíc korun.

Lucie Paličková prozradila, že jen na dobrovolném vstupném se vybralo 11 tisíc korun. Jeden pán částku zarovnal na 20 tisíc. Po koncertě ještě pozdě příchozí přidali 1000 Kč.

Všichni máme možnost mamince i Zdeňkovi pomoci prostřednictvím Konta BARIÉRY. Všechny prosím, abyste si přečetli průvodní text, protože jedině tak pochopíte, jak moc Lucka a Zdeněk potřebují naši pomoc!

Lucie Paličková redakci Hrabová.Info zaslala ke zveřejnění následující poděkování:

Dovolte mi, abych poděkovala nejen panu Václavu Fajfrovi a celému Acustriu, ale i všem ostatním, kteří se angažovali v přípravě a organizaci pátečního krásného benefičního koncertu, který byl pořádán na podporu mého syna Zdeňka Paličky.

Děkuji Vám všem, kteří jste obětovali svůj čas i finance, abyste nás se synem přišli podpořit.

Péče o Zdeňka je nesmírně náročná a svůj život přizpůsobuji plně jeho potřebám a na vlastní už mi nezbývá čas ani síla…

Občas mám pocit, že nevstanu z postele, abych mohla věnovat dostatečnou péči svému synovi bez ohledu na svůj aktuální zdravotní stav. A jak ubíhá čas a mým úžasným a obětavým rodičům, kteří mi pomáhají, ubývají síly, si začínám občas připadat bezmocně a osaměle…

Jsem nesmírně vděčná za páteční koncert v naší milované Hrabové, který ukázal, že ať se v našich životech děje cokoliv, vždy se najdou lidé, kteří jsou ochotni pomoci a nejsou jim lhostejné osudy druhých i přesto, že jistě mají sami spoustu svých vlastních starostí a problémů.

Koncert jsme si šli v první řadě užít a v žádném případě jsem nečekala takovou solidaritu. A proto děkuji všem lidem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na akci a dodali mi novou sílu a chuť do života a ujistili mě, že všechno, co dělám, dává obrovský smysl!

Děkuji Vám všem zúčastněným a slibuji, že budu dál bojovat statečně jako doposud! Obrovské díky všem lidem , kteří nám jakýmkoliv způsobem kdy pomohli a stáli při nás…

Přejeme všem pevné zdraví, štěstí v životě a krásné a klidné prožití Vánoc.

Lucie a Zdeněk Paličkovi

 

Jeden komentář

  1. Stanislav Holiš říká:

    Protože jsme s Luckou a Zdendou téměř sousedé, věděli jsme, že uděláme oběma radost !!!

[email protected] [email protected]