Cesta k Pilíkům

Se souhlasem Stanislava Holiše a dědy Slavíka, zveřejňuji jejich vzájemnou emailovou komunikaci, která by mohla zvýšit v dané věci informovanost ostatních.

Stanislav Holiš:

Ahoj Radku,

tohle je k těm Pilíkům, o kterých psal na svých stránkách děda Slavík. Dřív jsem se k tomu nedostal, ale taky dobře, alespoň je to aktuální.

S.


Stanislav Holiš:

Zdravím,

Před létem jsme se bavili v komisi o úseku cesty mezi Paskovskou a Pilíky.

Ta cesta blíže k vybetonovanému korytu je OKR a ta druhá je na soukromém pozemku. Samozřejmě to uvízlo na výkupní ceně a do soukromého pozemku nechtějí investovat, což je oprávněné.

Dnes jsme cestu k Pilíkům taky probírali, ale tentokrát tu část mezi Pilíky a ul. Místeckou.

Ta část je sice obecní, bohužel radnice už kdysi odmítla opravy z důvodu, že nemá cenu investovat do třetiny cesty, když dvě třetiny cesty nebudou moci spravit. Snad jsem to podal nezkresleně.

S přáním pevného zdraví,

Stanislav Holiš


Vladimír Slavík:

Stando,

vím, že je to složitá záležitost.

Včera jsem šel na Pilíky ze strany od Paskovské v gumových holínkách, a první kaluž na začátku betonového koryta byla přes celou cestu a hloubkou vody cca 20 cm.

To je ta problematická soukromá cesta. Ale přístupová cesta na Pilíky od Mitrovic není soukromá, je ve správě Hrabové. Nikdo se nestará o její údržbu. To zazlívám samosprávě a i stavební komisi, že za ty roky nesjednala nápravu.

Děda Slavík

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]