Fotky: Vánoční cinkání 2015

V parku na Šídlovci proběhla dne 30.11.2015 tradiční akce s názvem Vánoční cinkání. Dlouhé roky se jednalo o komorní akci pro děti ze školky, které se společně s rodiči scházely u příležitosti rozsvícení Vánočního stromu.

Celou akci zorganizovala mateřská školka Klubíčko (Alica Strnišťová). Na akci dále spolupracovali: Komise pro děti a mládež, Občanské sdružení MUDr. Marcely Poláčkové (Marcela a Miroslav Poláčkovi, tanečnice Mata Hari), místní jednotka sboru dobrovolných hasičů (Milan Minář, David Krátký, Martin Doležálek) a občanské sdružení TORALI o.s. (Eliška Liparová, Monika Polochová, Radomír Orkáč).

Účast občanů i velikost akce naznačily, že pro příští roky bude pravděpodobně potřeba akci více promyslet a možná i najít vhodnější místo, např. před úřadem, nebo před základní školou.

Velice děkujeme všem, kteří se zasloužili o realizaci akce.

Fotky:

Štítky:

7 Komentáře

  1. Miroslav Houžvička říká:

    Vánoční cinkání nechť zůstane tak a tam jak je zvykem,ale rozsvícení vánočního stromu by se mělo konat 1. adventní neděli s programem v parku před úřadem.Je tam zázemí,prostor a je to místo dostupné pro celou Hrabovou se všemi výhodami pro důstojnou vánoční akci.Víte-li o nějakých problémech k tomuto návrhu, napište,máme cca rok na vyřešení.(momentálně tím nemyslím sestavování programu)

    • Radomír Orkáč říká:

      Asi nikoho neprekvapi, ze ja osobne jako hlavni problem vidim ve vedeni obce.

      Z tech klacku, ktere nam byly v letosnim roce nahazeny pod nohy, by se ten strom dal “postavit” a jeste by zbylo na taborak.

      Pokud budeme mit rozumne a vstricne vedeni, budou i rozumne akce, ktere nebudeme muset sponzorovat ze sveho a klidne je opet budeme delat i nadale bez naroku na jakykoliv honorar. Jsem zastancem toho, ze i podekovani je velka odmena.

      • Miroslav Houžvička říká:

        Naprostý souhlas, co všechno už mohlo být zrealizováno….

      • MUDr. Marcela Poláčková říká:

        Ikdyž samozřejmě největší odměnou je radost dětí i všech občanů Hrabové, zústává ve mně pocit ne zcela zdařené akce. Zcela jistě to ale není chyba zúčastněných, všichni jsme se snažili, jak jsme nejlépe uměli. Jak by taková akce měla vypadat jsem psala v předešlém příspěvku a nakonec to všichni víme. Ale lidem, kteří to umí, myslím kulturní komisi plus dalším institucím, nesmí být bráněno v realizaci.

  2. Stanislav Holiš říká:

    Tak hezkého čerta jsem ještě neviděl a Saxána to může rovnou zabalit…:-)

    • Šárka Tomisová říká:

      Jsem žena a stejně to musím potvrdit – ne čert, ale modelka a to myslím smrtelně vážně:-) . Od takového čerta by mi chutnaly i připálené brambory 🙂

  3. Šárka Tomisová říká:

    Fotka 12/26 z https://t.co/0GHB7PYHAF, je nádherná, ale našly by se i další…

[email protected] [email protected]