Hromadná změna dodavatelů energií s dTestem

Obce, města i samostatná společenství vlastníků bytů obdrželi nabídku dTestu pro změnu dodavatelů energií.

Je to velice problematické téma, poté co jsou ve sdělovacích prostředcích probírány různé podvodné firmy. DTest je považován za firmu, která vydává kvalifikované a seriózní testy pro zákazníky.

Na obdrženou nabídku spolupráce nás upozornil jeden čtenář, který nám zaslal naskenované materiály. Předpokládáme, že byla dTestem zpráva zaslána i na ÚMOb Hrabová, nicméně na webu naší obce o tom není žádná zmínka. Následující sdělení visí i např. na stránkách sousedního Paskova, proto si dovolíme zprávu zveřejnit v textové podobě:

Vážená paní starostko, vážený pane starosto,

i v letošním roce se na Vás obracíme jako největší spotřebitelská organizace v České republice s aktuální nabídkou spolupráce.

Rádi bychom Vám představili nový projekt, který pomůže spotřebitelům získat výhodnější a levnější dodávky elektřiny a plynu. V posledních letech sice ceny energií klesají, přesto jsme přesvědčeni, že mnohé domácnosti platí za elektřinu a plyn více, než je nutné. Proto jsme se rozhodli uspořádat hromadnou změnu dodavatelů energií www.ChciVyhodnejsiEnergie.cz, do niž se může zapojit každý spotřebitel, který má na své jméno vedené odběrné místo v kategorii domácnost. Registrace je jednoduchá, zdarma a zcela nezávazná.

Jakožto osoba stojící v čele obce jste v kontaktu s občany. Chceme Vás proto požádat o šíření informace o hromadné změně dodavatelů energií mezi občany Vaší obce, například prostřednictvím webových stránek či obecního zpravodaje.

Jak funguje hromadná změna dodavatelů energií s dTestem?

  1. Přihlásit se lze do 10. února 2016 na stránce www.ChciVyhodnejsiEnergie.cz, kde rovněž získáte bližší informace.
  2. V aukci dodavatelů vyjednáme nejlepší možnou nabídku pro všechny spotřebitele.
  3. V březnu 2016 tuto nabídku zašleme spotřebitelům a ti se rozhodnou, zda ji přijmou.
  4. O další náležitosti spojené se změnou dodavatele se postará nový dodavatel.

Dále bychom Vám rádi nabídli populární tištěnou brožuru Jak se vyznat v energetice a mnoho dalších materiálů k bezplatnému šíření mezi občany Vaší obce.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prosím, ideálně na e-mailové adrese [email protected].

Společně se pak domluvíme na formě spolupráce, která bude přesně vyhovovat Vašim podmínkám a zvyklostem tak, abyste s našimi podklady měli co nejméně práce při jejich dalším využití.

Těšíme se na budoucí spolupráci.
S přáním příjemného dne
Mgr. Lukáš Zelený vedoucí právního oddělení dTestu

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]