Petr Žižka: Fejeton o úžasných lidech z Hrabové

Na stránkách Z kraje do světa se objevil velice povedený fejeton Jaro klepe na dveře nebo aspoň už otevírá branku u plotu.

Autor Petr Žižka v příspěvku píše o našich úžasných sousedech v Hrabové. Petr sice “porušuje” pomyslné desatero žurnalistů, ale čtenář prakticky ihned pochopí proč:-)

Kdo se chce dozvědět něco málo o Iloně a Liborovi Hromadkových, dědovi Slavíkovi či Janu Šumberovi, tomu by fejeton rozhodně neměl uniknout. Jako všechny příspěvky od Petra je i tento doplněn o úžasné fotografie… Jaro klepe na dveře nebo aspoň už otevírá branku u plotu.

3 Komentáře

  1. petr žižka říká:

    Děkuji Radkovi za poutání mého fejetonu o blížícím se jaru a o úžasných lidech v mém okolí. A těm dalším stovkám skvělých sousedů, které jsem ve svém textu jmenovitě neuvedl, se omlouvám:-) P.Ž.

  2. Ilona Hromádková říká:

    Jsme rádi, že jsme se opět s Vámi, Petře, po letech setkali. Čekala jsem původně tak půl hodiny dialogu a nakonec jsme povídali 2 hodiny ( bylo o čem )… :).
    “Kraj mého srdce” si vždy ráda přečtu … a věřím, že motivace na výlet je to nejen pro nás … 🙂

    • petr žižka říká:

      Ilono, i já za vámi šel s tím, že budu dělat klasický rozhovor, tedy já položím otázku, ty a Libor na ni odpovíte… Tušil jsem, že to nebude škrobené, formální a úřední, jak jsem býval občas zvykem při jiných rozhovorech pro MF DNES, ale výsledek předčil všechna má očekávání. Bylo z toho krásné povídání o fotkách, o Hrabové, o cestování, o zvířátkách… Prostě bylo to úžasné. Děkuji. Petr.

[email protected] [email protected]