Komentáře nedělního zápasu “Béčka”

“Totální urážka fotbalu ze strany hlavního sudího” nebo “výkon hlavního rozhodčího totální fraška”, tak komentovali na webu někteří návštěvnící nedělního zápasu Hrabové v Hošťálkovicích.

Pod výsledkovou listinou na stránkách lidovky.cz se objevily komentáře k fotbalovému utkání, který odehrálo naše Béčko. Jeden z hráčů Hrabové neudržel nervy na uzdě a za nesportovní chování obdržel červenou kartu:

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, Hráč se dopustil urážky R – výrok: ,,Pískej to ty č***ku” v přerušené hře.

Níže uvádím nezměněnou podobu některých komentářů:

Mezi včerejším zapasem mezi hostalkovicemi a hrabovou B doslo k totalni urazce fotbalu ze strany hlavniho sudiho to co predvedl byla neskutecna blamaz . Je mi lito hracu z hrabove vykon skvely ale rozhoci jim to neskutecne zazdil … i samotni hraci hostalkovic uznali ze v zapase a hlavne ve druhem polocase mela hrabova navrch a rozhodci mel jasne naridit 2 pokutove kopy … ale ne jenom to piskalo se defakto jen na jednu stranu … uplne chapu hrace hrabove kdyz v 60 minute chteli po rozhodcim at zapas odpiska … TOHLE BY SE I V NEJNIZSI SOUTESI STAVAT NEMELO .. potom kluci trenujou a snazi se zbytecne …

dnesni vykon hlavniho rozhodciho v druhem polocase mezi Hostalkovicema a Hrabovou B byla totalni fraska a ostuda a buhvi co jeste bych zde napsal kdyby tady nebyly pravidla …….

Dobrý večer. Jsem byl dnes na fotbale v Hošťálkovicích…… a i když jsem ze Lhotky a tudíž jsem k Hošťálkovicim blíž tak je mi líto hráčů z Hrabove…… minimálně za druhý poločas si porážku nezasloužili, ale bohužel doplatili na neproměňování šancí a HLAVNĚ na přístup rozhodčího k tomuto utkání. …. byl jsem svědkem, jak hráči domácích po zápase přišli za soupeři a řekli, že min. dvě penalty měly být nařízené. ….. ani se nedivím ČK pro hosty, protože pan rozhodčí byl zralý aspoň na jednu facku…… se divím, že když nechají pískat tak mladého kluka muže, tak se nikdo z komise rozhodčích nepřijde podívat. … i když je to nejnižší soutěž, tak by měla mít úroveň….. ta byla ze strany soupeřů i obou pomezních rozhodčích, ale hlavní to celé zkazil i fanouškům domácích, kteří občas nechapali, co se na hřišti děje. ….. děkuji oboum týmům za bojovnost, nasazení a na městský přebor i celkem hezký fotbal……ale rozhodčímu bych řekl at raději rozhoduje souboj v kuličkách….. i když tam to pokazí dětem a to je taky špatně. ……

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]