Noc kostelů očima návštěvníka

Petr Žižka, kterého není třeba představovat, zveřejnil další článek na svém blogu Z kraje do světa aneb kraj mého srdce. Petr ve svém aktuálním fejetonu píše o naší Hrabové, konkrétně o návštěvě našeho kostelíku při akci Noci kostelů.

Petr je mistr ve svém oboru (snad ho neurazím, když ho zjednodušeně řadím k žurnalistům) a celkem nedávno jsem se přistihl, že v jeho textech hledám nenápadné věty se skrytým významem. Není snad na jeho blogu článek, kde by chyběl skrytý vtípek, trefná poznámka nebo jen něco k hlubšímu zamyšlení. Nevím, kolik nás je, ale již více lidí mi říkalo, že miluje Petrův smysl pro humor.

Také mne potěšilo, že se stále ještě protáhnu otvorem do vyhlídkové věžičky i s fotobrašnou. Báječné zjištění a jsem vážně zvědav, jestli náhodou někdo do příští Noci kostelů ten otvor zase trochu nezmenší.

Kdo se cítí být pravým hrabovjanem, tomu by tento článek určitě neunikl, pro všechny ostatní si dovolím na něj upozornit… Noc kostelů očima návštěvníka dřevěného unikátu v Hrabové.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]