Poděkování všem, kteří pomohli…

V Hrabovských listech vyjde kratičké poděkování Lucie Paličkové. Podle některých blogerů by se mělo jednat o placenou inzerci, protože tak to “prý” jinde chodí. U nás naštěstí ne! Nezkrácená verze poděkování již visí i na webu obce, zdarma;-)

Lucce a Zdeňkovi všichni přejeme, ať jim nové auto slouží a ať se jim podaří sehnat peníze na nový sportovní vozík.

Pozn.: Zpráva neprošla korekturou

Tímto bych moc ráda poděkovala všem dobrým lidem, kteří mně a mému synovi Zdeňkovi pomohli s koupí nového automobilu, který by mi umožnil převážet syna i s novým invalidním vozíkem, jenž je natolik neskladný, že se nevejde do kufru běžného užitkového automobilu.

Ještě před pár měsíci by mě ani ve snu nenapadlo, že bych se mohla v životě setkat s tak obrovskou solidaritou, jakou odstartoval benefiční koncert Václava Fajfra s Acustriem , který nás oslovil, aby nám pomohl společně s místní organizací ODS a Chacharovou pizzou. Po koncertě následovala vlna kladných ohlasů od lidí, kteří se nám snažili všemožně pomoci a mnozí vyvinuli obrovské úsilí a spoustu svého času na organizaci akcí pro naši podporu. Velcí sponzoři , místní organizace, i obyčejní lidé začali finančně přispívat na sbírku určenou pro koupi automobilu pro Zdeňka a mi se tak podařilo společně se svými vlastními finančními prostředky potřebný automobil zakoupit. Nyní už mohu Zdendu opět převážet , což nám oběma nesmírně usnadnilo život a mně osobně náročnou péči o Zdeňka.

Tímto chci poděkovat Acustriu Václava Fajfra, CHacharově pizze, panu Robertovi Suchému a Divadlu Tety Chechtalíny (manželům Poláčkovým) za obrovskou podporu, Městskému obvodu Hrabová , Kulturní komisi městského obvodu Hrabová, v neposlední řadě panu Radomíru Orkáčovi, místní organizaci ODS, všem dobrovolníkům, kteří se podíleli na akcích uskutečněných na podporu Zdeňka, účastníkům těchto akcí, kteří nás přišli podpořit i všem anonymním dárcům.

Nesmírně si Vaší pomoci vážíme a patří Vám naše obrovské Díky!!!

S obrovskou úctou Lucie Paličková, matka Zdeňka

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]