Podzimní úklid Hrabové 2016

Na základě poptávky si dovoluji zveřejnit nabídku…, pojďme opět společně něco udělat pro Hrabovou. Nepořádku je zde stále dost a bude se nám zde zase o něco lépe žít.Chtěl bych Vás tímto pozvat na sobotu 17. září, která je mezinárodním uklízecím dnem akce Clen Up The World! (Ukliďme svět). Pojďme do toho s dalšími desítkami států po celém světě a nenechme se zahambit. Ukliďme alespoň část odpadků po letní sezóně, příroda i člověk si opět oddychne.

Tajemník úřadu v Hrabové přislíbil, že úřad zajistí odvoz nasbíraného odpadu. Dále pak jeden radní Hrabové, který si nepřeje být jmenován, dodá pytle na úklid. Osobně doma ještě několik rukavic z předchozích akcí najdu a úklid může začít.

V tuto chvíli není zmapováno, kolik je případných zájemců/dobrovolníků. Teprve až se bude přibližně vědět, kolik nás bude, můžeme se rozhodnout, kde přesně budeme uklízet a jestli se akce rozdělí do skupinek.

Dobrovolníci se mohou registrovat k uklízecí akci v Hrabové zde: uklidmecesko.cz

2 Komentáře

  1. Vacbat říká:

    Hlásím účast. Počet osob: 2
    Pokusím se informovat další lidi.

  2. Stanislav Holiš říká:

    Mám v plánu dvě hromádky, jednu u potoka ( pneu a autosedačka) a u Tesca. Jen mne mrzí , že nebudu s partyjou, bo máme dopolko s M. Houžvičkou akci. Takže buď před nebo po si máknu a dám vědět, kde nechal tesař díru. Nejmenovaný radní? Děkujeme, ale nemáte se za co stydět…..:-)

[email protected] [email protected]