Najde se v Hrabové senior roku?

U nás v Hrabové je minimálně jeden senior, který by měl anketu Senior roku s přehledem! vyhrát. Jednou jsem se v jeho případě o něco podobného pokusil a když to zjistil, vyjádřil se k tomu docela nevybíravým způsobem, jak jsem si to mohl dovolit…

Přesto si myslím, že by měl někdo onoho seniora navrhnout na ocenění, protože jsem přesvědčen, že to zaslouženě vyhraje! Já osobně to již neudělám, ale věřím, že se někdo najde a prosím Vás o to…

Záměrně nepíšu jeho jméno, protože kdo neví o koho se jedná, ten ho nemůže navrhnout. Může Vás být však více, kdo “ho” do ankety přihlásí (mnoho čtenářů Hrabová.Info a Hrabovských novin “ho” zná), protože tím ona redakce určitě bude mile ovlivněna.

Najděte ten čas a odměňme “ho” za jeho aktivitu, stačí jeden email …

Nebo se najde jiný vyjímečný senior v Hrabové, kterého do soutěže přihlásit? Paní Poláčková, pan Kander, pan Jakubek? Napište jméno případně do komentáře…, třeba se rozpoutá diskuze.


Město Ostrava vyhlašuje už X. ročník ankety Senior roku

Návrhy na ocenění u příležitosti Mezinárodního dne seniorů může do 30. září 2016 zaslat každý, kdo zná ve svém okolí mimořádně aktivního (v konkrétní oblasti) člověka staršího 65 let, s bydlištěm na území města Ostravy, který výjimečným způsobem přispívá ke zlepšení života společnosti.

V přihlášce je třeba uvést jméno, příjmení, věk, adresu bydliště, telefonický nebo e-mailový kontakt na kandidáta, zdůvodnění nominace, jméno a kontakt na předkladatele.

Současně vyhlašujeme kategorii Klub seniorů roku 2016, do které mohou občané nominovat klub (organizaci či sdružení) zaměřující se na aktivizaci seniorů a o němž se domnívají, že je svou činností zajímavý či výjimečný.

V případě nominace klubu seniorů uveďte jeho název, adresu sídla klubu, jméno a kontakt na zástupce klubu, zdůvodnění nominace a kontakt na předkladatele.

Tipy posílejte do 30. 9. 2016 na adresu: Redakce Ostravská radnice, Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava nebo e-mail: [email protected]. Na obálku nebo do e-mailu připište heslo Senior roku 2016 nebo Klub seniorů 2016.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]